bieber  係我張 床到 呵尿呀 :047:
仲要一陣之內呵左5次 :047:
不過好既係..我放佢入番龍之後係咁話佢 ..
佢依加係唔咁係個龍到望黎望去  :015:
係到扮

small_tra 2010-1-28 07:33:04 PM
咁壞丫~~~!

我都好驚佢尿尿係床到架~放佢一陣玩~就放返落床~!
瞳;))) 2010-1-28 07:36:31 PM
咁要小心d -,-
呵屎屎 就會冇問題 ^v^
wesky 2010-1-28 07:42:39 PM
痾左5次 =0=
你今晚點訓啊 ??
瞳;))) 2010-1-28 08:45:00 PM
訓第2張床 囉
:047:
joycecmc 2010-1-28 09:17:19 PM
我隻bb都係我張床留底左好多戰(尿)漬, 不過佢好醒架,如果今日呵係床頭, 佢聴日就會呵係床尾, 輪流來呵, 到今日為此佢已經呵左8次la.
tracy)) 2010-1-28 09:52:43 PM
:046: 床既話真係想洗都洗唔到架wor.......
我就係驚呢樣野,所以一直都唔俾棉花糖上床玩....
瞳;))) 2010-1-28 11:48:32 PM
joyce :你bb好勁- -
tracy : 唔係我想嫁 我做緊工課果陣佢唔知做咩自己上左去= = 自己上完去佢唔敢落番黎XD
ssc314 2010-1-29 02:05:34 PM
我個b都係我張床到屙過尿
但我醒,見佢想屙就的佢走~雖然都已經屙左少少/.\
跟住而家就成日係個龍到屙尿!!
lingyan 2010-1-29 05:49:25 PM
因為兔兔想霸你張床lor~~~~
兔兔好鐘意係張床玩ga~

起初俾兔兔係床玩,要俾個時間佢,大約5分鐘就要抱返佢落地俾佢尿尿。
同埋未學識完用認廁所既兔兔都係最好唔好俾佢地上床玩啦,
床真係好鬼難洗 orz
古古力;$ 2010-1-31 01:23:29 PM
慢慢洗咯
呵呵
下次睇實佢喇:055:
勞仔 2010-1-31 04:13:20 PM
好攪笑,點解會比佢係床尿尿:057:
有得一次就會有第2.3.4.5次嫁啦:053:
FATO_W 2010-1-31 06:06:21 PM
我兔兔試過一次係床度尿尿
個次係因為佢自己去我阿媽間房玩
但我間房[山]左門 (佢個籠+廁所係我房)
所以入唔到黎尿尿
個次之後就無試過了 通常都會忍住返房先尿尿
firen_freeze)) 2010-1-31 10:32:18 PM
我隻兔都只係識過一次咋....

佢都會忍住返籠先小便....但係咪痾O係廁所就睇佢心情啦#^40^#

快速發帖