小B隻腳係一個星期前已經係咁, 不過應該唔痕唔痛, 佢又唔搞既, 所有生活上都好正常....佢剛剛先肚仔好番...之前食左好多藥睇左好多次醫生.....我真係唔係好想佢at this moment 又再要食藥.....我一早就book 左明天去大圍睇.....而家仲心大心細睇唔睇好...

tracy)) 2010-1-29 02:15:11 PM
會唔會係換毛呀??????
emily_520825 2010-1-29 02:17:06 PM
換毛........佢其他地方又無換毛喎.....不過而家都未生番0的毛...不過又無甩skin既....
wesky 2010-1-29 02:20:57 PM
腳枕??
emily_520825 2010-1-29 02:24:31 PM
唔係呀...0係大脾
陳皮妹 2010-1-29 04:37:36 PM
點解會咁既,係無端端咁嫁,一夜之間??
都係睇醫生搵陣喎,如果惡化就唔好啦~
lingyan 2010-1-29 05:46:24 PM
會唔會有長期磨擦到某d物品而咁樣 ?
elvisli 2010-1-29 07:25:46 PM
新毛換出黎係深色的..會唔會毛毛仲係皮下未出到黎
光之天使)) 2010-1-29 08:21:54 PM
其實我唔係好知呢個係咩位
不過我仔細d睇好似仲有d毛仔係度~
應該唔太嚴重既~
emily_520825 2010-1-30 12:00:28 AM
我都係想睇多幾曰先...cancel doctor Nicole 聽曰個booking 佢表面仲有毛又無甩皮....好似細左....都係非必要唔好成曰睇醫生......

快速發帖