我最近越黎越覺得我隻仔既行為動靜似人類小朋友多過似兔呀

睇下佢D動作....成個八卦小朋友咁

順便post埋佢訓覺相

呢位非常懶+識嘆既小朋友,最鐘意食到成地都係草之後訓響包草既隔離,方便佢起身再食過

另外...有一個對rabbit仔黎講既壞消息
就係我同兔爸前晚好突然咁book左機票酒店, 下星期一去威尼斯3日預祝情人節+睇嘉年華
所以又要拜託rabbit仔既契爺契媽上黎照顧佢啦
不過都有個好消息既, 就係rabbit仔既絕育手術可以推遲2個星期先做啦=P

瞳;))) 2010-2-3 11:43:02 PM
嘩  好得意呀  第1張仲e為係狗仔
redbean 2010-2-4 12:12:35 AM
Rabbit 仔好得意呀~~企得咁直o既
好叻呀^^ 哈哈
好想乘機摸佢 pat pat#^51^#
喵女)) 2010-2-4 12:13:20 AM
好可愛呀#^9_003^#
baby_fire 2010-2-4 12:29:51 AM
O係跳舞既角度黎講,RABBIT仔係識得POINT腳:057:
BUBU同RABBIT仔一樣,有跳舞天份:060:
你地兩個玩得開心D啦=]
記得買手信比RABBIT仔嚕:037:
sheena 2010-2-4 08:06:10 AM
瞳, 兔婆都覺得佢似狗, 成日周圍聞野又會跟住人走

kulu媽, 佢為食囉!!"拮"到對腳咁高就係為左包草!

喵女, 多謝^^其實佢真係好得意架!!=P

bubu媽, 係咪即是好似跳芭蕾舞咁用腳尖黎跳呀??bubu都識呀??
haha~都唔知有咩手信買俾佢, 不過有得俾佢同契媽玩佢都好開心架啦,
佢好痴佢契媽既
lung_1209 2010-2-4 11:12:16 AM
好可愛呀#^9_003^# #^64^#
陳皮妹 2010-2-4 11:24:36 AM
其實兔仔就係咁,真係好得意同好有性格,
我以前未養時,淨係以為佢地呆呆咁,食同瞓,
相處落就知,原來係咁,係可以溝通,係互動,係有感情既~
baby_fire 2010-2-4 11:34:39 AM
原帖由 sheena 於 2010-2-4 08:06 AM 發表
瞳, 兔婆都覺得佢似狗, 成日周圍聞野又會跟住人走

kulu媽, 佢為食囉!!"拮"到對腳咁高就係為左包草!

喵女, 多謝^^其實佢真係好得意架!!=P

bubu媽, 係咪即是好似跳芭蕾舞咁用腳尖黎跳呀??bubu都識呀??
haha ...

係嚕,可以合演天鵝湖喇佢地=P
elvisli 2010-2-4 11:39:08 AM
真係似小朋友咁@@雙腳企既時間仲多過4隻腳
tracy)) 2010-2-4 11:50:17 AM
rabbit係咁用兩隻腳企高個八掛樣真係好得意呀~~~
再咁練落去,佢遲d可以去賣藝賺錢養自己架啦~~
光之天使)) 2010-2-4 01:00:43 PM
我覺得~第一張相好攪笑呀~哈哈~
佢兩隻腳企得好尖wor真係~
FATO_W 2010-2-4 05:39:18 PM
哈哈 佢企到好高牙!
又要同兔媽兔爸分開 可能佢會好開心因為又可以搗亂喇!#^9_003^#
勞仔 2010-2-4 06:41:37 PM
佢d動靜好似狗狗喔~又會八掛同自己搵野食。
咁你去旅行都唔使擔心佢肚餓啦,佢自己識搵野食丫嘛~
去旅行玩得開心d丫:002:
sheena 2010-2-4 11:26:21 PM
陳皮妹, 係呀兔仔真係好有性架, 但冇養兔既人對兔真係好多誤解
我有個同學竟然話: 我睇到你兔仔既相, 點解你成日捉佢出黎既?兔仔唔係淨係住響個籠架咋咩?

baby_fire, 遲D同佢返HK訓練佢同bubu一齊跳舞賣藝賺錢!

mocha爸, 佢真係好鐘意企, 就算冇野食佢都鐘意企響度四圍望, 超級八卦

tracy, 佢真係賺到錢就好啦!!幫輕下....養佢好貴呀!

total媽, 今日俾菜佢食佢又係企到咁高啦! 佢對腳仔真係好有力!

fato_w, 你講得岩...冇爸媽響屋企佢應該都好開心! 因為佢好鐘意同佢個靚靚契媽玩

勞仔, 佢個鼻真係好似狗咁靈呀, 對食物好敏感! 為左食野佢真係乜都做得出!
不過今次去旅行又唔係太擔心, 因為只係去三日, 所以計落都係只得一日見唔到佢,
加上佢契媽又識湊佢=)

快速發帖