因為黎緊新年+情人節喇~
我想摩摩同我一齊有新3仔過年,
你地呢?有冇買過/做過3仔送俾你既兔兔呢?
如果你地你買既,邊度有咁細件??狗仔衫??
帽仔呢?點hold住?
另外有冇咩提議做咩style俾摩摩呢???
做完成我放上黎開心share~!!
珊迪小姐 2010-2-9 03:17:13 PM
兔兔著既衫可以著細狗size款 例如芝娃娃size
不過普通既兔兔都吾鍾意著衫...
一件衫都吾平 而可能著得一兩次影相架咋

仲有呀 吾好以為著衫仔佢會暖d 係錯既!!
小糖^^ 2010-2-9 04:00:23 PM
katy)) 2010-2-9 05:01:45 PM
原帖由 小糖^^ 於 2010-2-9 04:00 PM 發表
我有諗過要佢wear 唐裝,拜年、逗利士﹗

平平地都會買... 笠下影相都好^^" {不過佢唔鐘意著衫} :036:
千千 2010-2-9 05:05:09 PM
XD初一
會 迫 trubi 著 衫 同 daddy mammi 拜年  
之後 就  由 得 佢 想 點 就 點
#^80^#
小糖^^ 2010-2-9 05:31:47 PM
Aka 2010-2-9 06:27:38 PM
我就係想幫佢做33呀,
糖:你想搵咩布呀~~~
Aka 2010-2-9 06:30:23 PM
小姐, katy,千:
我就係想新年同佢去街街~
不過狗狗的33就係唔太合心水
小糖^^ 2010-2-9 08:44:55 PM
小糖^^ 2010-2-9 08:46:42 PM
ssc314 2010-2-9 09:40:29 PM
原帖由 Aka 於 2010-2-9 06:30 PM 發表
小姐, katy,千:

自己整啦~~search下d狗衫既紙樣
我有幾個網都係整狗仔衫既
你自己combine d野整好呢咩???
仲有時間搞佢既
ssc314 2010-2-9 09:44:57 PM
原帖由 小糖^^ 於 2010-2-9 08:46 PM 發表

佢地平時出街…都好怕死……新年留留仲要咁多人TIM…可能唔係咁好……加上果幾日都係濕濕凍凍咁…就更加唔得la﹗

可能佢意思係指去下公園玩
或者其他意思呢
年初一應該都凍呀麻~~
我唔想著短袖衫過年wor~~俾我感受下d"過年"氣氛啦
btw,,我想整頸連俾佢~~~
Aka 2010-2-9 10:21:27 PM
糖:
我想佢去我婆婆到請請姐~會小心,
不過佢都俾我train到好鬼大膽 xd

壽:
board未整呀~
俾你d website我!!!!!!
ssc314 2010-2-9 11:16:06 PM
原帖由 Aka 於 2010-2-9 10:21 PM 發表
糖:
我想佢去我婆婆到請請姐~會小心,
不過佢都俾我train到好鬼大膽 xd

壽:
board未整呀~
俾你d website我!!!!!!

你隻兔唔大膽就死lor......
= ="我成大堆野未整...又未搵布
係wor~~你自己車完記得洗下佢先俾摩摩著~
你知布棚(行)污jo
有d website close左
http://forum.taobao.com/forum-22/show_thread----7643233-.htm
http://www.clover.co.jp/kyan/sewing/dog.shtml<<呢個日文既
自己去睇下啦,有教埋點度身
千千 2010-2-9 11:28:15 PM
原帖由 Aka 於 2010-2-9 06:30 PM 發表
小姐, katy,千:

我 買 左 件 男仔 既 新年 衫
都 幾 特別!
可惜  trubi 一d 都 唔 鐘意

上 次 我 去 喵 媽屋企  附近
都 見 到 有 好 多 得意 既 衫 仔 買"
但 要 $100 UP
你 可以 問 下 喵喵 媽 地址 係 邊
佢 會 熟 D

快速發帖