成日見到森美唔係食就係訓,唔係訓就係呆左係度
雖然有時都會跑黎跑去
但大多數既時間都係食同訓同呆
大家d兔兔係唔係都係咁ga?

見到佢咁樣好似好悶咁> <
唯一令佢活躍的事情大概只有食..#^5_002^#
我好想可以同佢玩,令佢開心呀
我已經成日陪佢
但都係坐係佢身邊
得閒摸下佢(但佢又唔係話好enjoy咁)
各位通常係點同自己d兔兔玩ga?

crystal_xd)) 2010-2-15 06:59:32 PM
我平時得閒都係摸下傻飛,
佢都好enjoy,
而佢想玩既時候,
佢都會自己黎搵我,
佢會企係身抓下我隻腳,
叫我陪佢玩,
我行去邊佢就跑去邊嫁啦,
佢有時候仲會一邊跳舞一邊跑嫁!:]
瞳;))) 2010-2-15 07:39:08 PM
我會同bieber傾計 XD..
我講野果陣佢望住我,
我講完佢個NOSE 會係咁[玉]
之後我問佢你想講咩呀 我唔識聽呀
之後佢又係咁望住我
好好笑嫁:073:

baby_fire 2010-2-16 12:27:39 AM
Bubu比較特別,係一隻要面既兔兔:056:
表面上佢唔係好理我,但其實佢好想我注意佢,會坐近望到我既籠邊,
出到黎佢會係我腳邊行黎行去同用頭頂下我隻腳,
跟住我理佢,佢又唔理我走左去,叫佢又扮唔識聽:057:
我諗兔兔最歡樂既時光係放佢出黎周圍玩同埋見到主人吧?
我家的MOMO 2010-2-16 10:28:18 AM

回復 1# 的帖子

我MOMO都係咁架......佢呆係休息緊架!!!
naBboy 2010-2-16 10:48:46 AM
我naB 都係咁架......佢呆係休息緊架!!!
sheepman 2010-2-16 12:39:53 PM
我會幫佢按摩-,-
琴日勁好笑
我屋企聽到放煙花ge聲(唔知點解離遠都聽到!)
佢勁驚咁即刻糧都唔食,呆住左郁都唔郁
我知佢驚
我就同佢講唔洗驚唔洗驚
之後抱住佢抱到煙花完左
佢就繼續食野,同埋係度勁舔我#^11^#
佢成日都舔我-_-我會"high"返佢d口水落佢d毛度XD
syl 2010-2-16 12:47:57 PM
哈哈 我隻傻毛
你愈理佢佢就愈唔理你...
佢訓飽飽就會自己跑黎跑去架啦...
如果佢悶就會自己搵你玩 (但多數都係肚餓既時候) XDDD
ka@+ 2010-2-16 07:15:32 PM

回復 7# 的帖子

好好笑呀~

波波聽到啲大聲少少ge嘢..
最多都係企定定一秒..
之後就會繼續佢本身做緊ge嘢=.="
sheepman 2010-2-16 11:32:27 PM
原帖由 ka@+ 於 2010-2-16 07:15 PM 發表
好好笑呀~

波波聽到啲大聲少少ge嘢..
最多都係企定定一秒..
之後就會繼續佢本身做緊ge嘢=.="

可能煙花聲似槍聲佢本能驚掛#^13^#
兔地們真係細膽啦XD
波波都好d啊
我個隻真係唔嚇得#^41^#
biomama 2010-2-17 01:33:21 PM

回復 1# 的帖子

我想隻隻兔兔喜好都唔同吧!

包包就好enjoy我同佢按摩,頭仔會貼曬落地,仲會用個頭放在我手下面頂我隻手要我幫佢按摩.如果佢滿意我的服務會舔我隻手打賞我.

我會用草箱開d洞比佢鑽來鑽去,咬下拙下,佢都幾鍾意玩!

同埋我發覺包包由11:00am到4:00pm左右都是睡覺時間,呆呆的唔你好食野飲水,開籠都唔出來,攪佢都唔理我,過左4點就會勁食草,咬籠要出來玩.
emily_520825 2010-2-17 03:38:24 PM
我小B好有性格~唔多同人玩~
一出黎就衝去佢幾個鍾意既位到咬野or訓覺
唔係好俾人抱....不過近來我成日抱佢 (開始時要用暴力) 之後摸下摸下佢覺得舒服就hea 係我大脾到~ 加上近日好凍佢訓係我大脾好暖都唔願走~ #^27^#
hilahila 2010-2-19 07:16:58 PM
我躺在地上同佢玩~~~~~~~~~:006:  摸頭仔,大眼望細細眼,佢好鍾意架,會o蒙眼仔,仲會走過來lam我,好得意。

快速發帖