我家2位小寶貝~oreo同糯米糍~

冇面見人tim~!

冇面見人tim~!

史上最醜樣的兔係我

史上最醜樣的兔係我

比返張靚仔相比人睇下啦~!

比返張靚仔相比人睇下啦~!

史上最惡的兔係我

史上最惡的兔係我

史上最可愛的兔係我

史上最可愛的兔係我

史上最精靈的兔係我

史上最精靈的兔係我

wesky 2010-2-20 06:25:36 PM
洗面好 cute ar~~
好耐無見~ :053:
sheepman 2010-2-20 07:51:23 PM
懦米糍做咩咁惡呀#^11^#
瞳;))) 2010-2-20 09:45:19 PM
史上最惡的兔係我  果張好好笑呀 好q呀:078:
FATO_W 2010-2-20 10:19:44 PM
好耐無見喇#^65^#
最醒目既兔一定係你地啦
small_tra 2010-2-20 11:18:02 PM
係丫~~好耐冇見啦~!

e排都好懶丫~!但我日日都有上黎~但冇咩出聲咋~!

糯米糍正面有時都望落好惡~但佢對我一d都唔惡~佢對我好好架~!

但對oreo就好惡~~!成日咬oreo架~!
光之天使)) 2010-2-21 02:21:22 AM
兩隻都好可愛呀:021:
第一張睇落orea好細隻~~

見到糯米糍咁精靈真係好~
有個鍚佢既屋企就咩病痛都唔怕~

唔知係咪我心理作用呢~
我次次見oreo...硬係覺得佢係惡架...
不過上次見佢又其實好乖~~
(但係睇相都係覺得惡)咁實際係惡唔惡架呢?
small_tra 2010-2-21 11:26:51 AM
原帖由 光之天使 於 21-2-2010 02:21 AM 發表
兩隻都好可愛呀:021:
第一張睇落orea好細隻~~

見到糯米糍咁精靈真係好~
有個鍚佢既屋企就咩病痛都唔怕~

唔知係咪我心理作用呢~
我次次見oreo...硬係覺得佢係惡架...
不過上次見佢又其實好乖~~
(但 ...

oreo好大隻架~~!張相呃到人啦~!

佢好乖架~但佢好林架~~成日比人蝦架~

佢好嗲架~~~!(佢係龍入面)~!

出到龍~佢唔比人摸~抱~掂~~~~~~~~

好衰架~~!
ka@+ 2010-2-21 08:18:08 PM
第二張係咪擘大緊個口??
我一望張相個陣諗緊..獅子開大口呀~
small_tra 2010-2-21 09:01:32 PM
原帖由 ka@+ 於 21-2-2010 08:18 PM 發表
第二張係咪擘大緊個口??
我一望張相個陣諗緊..獅子開大口呀~

佢冇擘大口~

我幫佢影緊相~佢冇啦啦r耳仔~

咁就比我影到最醜樣個樣啦~!哈~~~~!

每次見到e張相~我地都會笑左出黎~!

快速發帖