之前去完兔協一個活動,之後送左一包 草sample...
叫做 Mr. Johnsons
有無兔友知道呢隻草好唔好家

因為近排ar b對apd無咩興趣....
唔係點食
反而一開呢包草比佢食 佢食得好開心 所以想問下有無試過既兔友

lingyan 2010-2-23 02:08:13 AM
兔協活動個包....我個隻唔肯食.....
Futagoza_Kaniza 2010-2-23 02:09:29 AM
有比過呀, 一比佢, 隔一陣冇哂. 而家買左包細包裝, 間中會比佢食.
我唸都係睇一隻隻兔鍾唔鍾意la. 間中轉下其他草都冇壞既.

elyse)) 2010-2-23 02:12:47 AM
我個陣見到包草都好似垃圾咁,有D想掉
但新年個排開比佢食
佢又肯食,所以心郁郁想試下

問下有無人知呢隻草好唔好
Futagoza_Kaniza 2010-2-23 02:22:20 AM
都ok既, 呢隻都係timothy嚟嫁. 個樣真係衰左d. 好似雜草,
見佢個袋寫住High Fibre, 又冇果d生果味. 都係天然草.
我見都ok咪比佢食囉.
bonedog 2010-2-23 03:05:37 PM
聽講話佢一包入面有好多唔同既草
咁 唔洗似平時個d食極都係一隻草, 始終兔本身係野外都有唔同種類既草可以食..
所以如果佢鐘意食我都會買黎俾佢
Cody)) 2010-2-23 04:41:28 PM
小B勁鍾意食, 聽閒都好幾有益, 加上無比開雜糧既關係, 我都不時會不同種類既小食草比小B食嫁!
elyse)) 2010-2-23 11:15:31 PM
但係好似唔多地方有賣.....:013:
我都想溝比佢地食,見佢個廣告講到咁好...
bonedog 2010-2-24 01:28:06 PM
原帖由 elyse 於 2010-2-23 11:15 PM 發表
但係好似唔多地方有賣.....:013:
我都想溝比佢地食,見佢個廣告講到咁好...

有廣告咩﹖我未見過...
我諗兔協可能有..

快速發帖