Puido 我的至愛, 最喜歡食, 同主人一齊, 後生時最喜歡玩衫袖。你哋的小兔會這樣嗎? 佢真係好另仔呀!

請直接往網址:

http://www.youtube.com/watch?v=hKhrjMaGaPQ

希望你哋可以看到啦!

wesky 2010-2-24 10:06:40 PM
不如你放條完整網址出黎先
brendang 2010-2-24 10:14:40 PM

唔好意思, 唔係好識

Sorry, 唔好意思, 唔係好識如何放影片,

或直接往網址:

http://www.youtube.com/watch?v=hKhrjMaGaPQ

希望你哋可以看到啦!

brendang 2010-2-24 10:30:28 PM

再試多次

oh, 激死我嘞!再試多次, 都係唔得! 唔緊要啦!
網址如下

small_tra 2010-2-24 11:01:36 PM
咁叻架~~!真係識應人~~!

我果隻~叫十次都有11次唔應人~~!

片入面隻兔兔係唔係你架~!?

如果係~佢個龍要換下啦~!因為個底會令到兔兔生腳瘡~!

佢食緊咩~!?咁大粒O既~!?

光之天使)) 2010-2-24 11:06:13 PM
你頭像張相好可愛呀~~

btw,真係唔好用網底喇~
lingyan 2010-2-24 11:10:44 PM
PUIDO 好叻仔,I LIKE IT !!! :053:

如果佢咁跑跑跳跳,
最好都幫佢舖返D膠墊俾佢,等佢腳仔壓力無咁大,
無咁易生腳瘡 ....
始終籠底係鐵,已經對佢唔係幾好 ...
brendang 2010-2-24 11:11:14 PM
哈哈! 因為佢太為食所以先應我呢! 佢係我隻兔兔, 條片係佢後生時拍下的, 個籠已換咗了! 謝謝!

elvisli 2010-2-24 11:14:17 PM
你兔兔真係好有性..叫親次次都應

但樓主你果個好似係狗籠..網底會令兔兔腳步受壓..好易有腳瘡

食物兜入面係咩零食黎架?..好似好大粒
baby_fire 2010-2-24 11:24:08 PM
我都好好奇果個係咩野食:060: 同埋點樣訓練?
BUBU有少少識應,但集中力唔夠*
小糖^^ 2010-2-24 11:45:20 PM
happygirl2009 2010-2-25 12:10:42 AM
好得意呀puido:021: ~~~~~~~~~~
佢真係跑得好快!!
兔仔怡v3v 2010-5-19 06:20:35 AM
PUIDO:057:  你有d似果果.. 個樣都係好傻呀
stephanielwk)) 2010-5-19 08:58:41 AM
Puido really so smart!
bytheway,his face have a bit like one of my bunny!

快速發帖