冇見Cookie差唔多成年, 一返嚟梗係同佢影返多啲相啦~ 啲相多到可以出寫真集喇~!!
見大家咁耐冇真真正正見過Cookie, 咁就送大家幾十張近照啦~ 就連Cookie炸瞓嘅相都有呀~!!
請大家細心欣賞!!

左上角嗰張, 就係Cookie喺屋企嘅活動範圍喇~!!

Cookie喺個西瓜仔入面八八卦卦呢~!!

好開心Cookie好似真係認得我咁, 一返到嚟同佢摸頭就投晒降咁瞓咗喺度。

第二朝仲已經俾我抱佢喇~^^

睇下個衰仔食草食到幾冇儀態!!

唔好以為係我偷影倒佢瞓覺呀~ 其實係佢見倒我同佢影相, 就係炸瞓俾我影咖~ 一影完佢就起返身喇~ 真係俾佢笑死我呀!!
wesky 2010-2-26 12:08:06 AM
好MAN 啊 :073:
有大鬍鬚~
Vinkivan 2010-2-26 12:16:26 AM
原帖由 wesky 於 2010-2-26 00:08 發表
好MAN 啊 :073:
有大鬍鬚~

我都覺得佢man咗好多呢~ 大個仔喇~ 下個星期同佢搵女朋友呀~!! 不過... 係永遠都唔會結婚咖囉~~~ 呵呵呵#^11^#
hh0 2010-2-26 12:17:50 AM
cookie仔望落去好細隻呀, 好精靈~
甘多草草係咪波子媽帶過去既手信呀#^27^#
elvisli 2010-2-26 12:21:16 AM
母子團聚..真係好了~:009:
Vinkivan 2010-2-26 12:24:13 AM
原帖由 hh0 於 2010-2-26 00:17 發表
cookie仔望落去好細隻呀, 好精靈~
甘多草草係咪波子媽帶過去既手信呀#^27^#

都唔細喇~ 伸直都有尺半喇~ 不過, 喺我心目中佢都仲係好細個呢~!!
啲草草係佢之前揀草食, 兔爸為咗就佢怕佢唔食草, 所以買咗幾種唔同牌子嘅草俾佢, 分開唔同位置放呢~!!

原帖由 elvisli 於 2010-2-26 00:21 發表
母子團聚..真係好了~:009:

係呀~ 真係好呀~!! 唔知係咪我返咗嚟嘅關係呢~ Cookie食多咗草啊~!!#^27^#

kiki_kiki 2010-2-26 12:35:18 AM
哇~~~~~~好幸福~
咁大個地方~又colorful~~~~~
我都要買番張大地毯比我bb先~
Vinkivan 2010-2-26 12:46:12 AM
原帖由 kiki_kiki 於 2010-2-26 00:35 發表
哇~~~~~~好幸福~
咁大個地方~又colorful~~~~~
我都要買番張大地毯比我bb先~

外國地方大, 所以兔兔活動嘅地方相對都可以大啲, 佢依家活動嘅範圍真係比我香港住嗰間房仲要大呢~!!
小米 2010-2-26 01:17:44 AM
cookie 仔好幸福呢.. 個地方大到加埋琳琳一齊跑都得
仲叻仔到識擺 post 影相#^13^#
emily_520825 2010-2-26 09:17:50 AM
cookie 好幸福呀~ 地方又大又多玩具#^39^#
小糖^^ 2010-2-26 10:10:28 AM
smallsuishan 2010-2-26 10:24:25 AM
嘩...何Hill見到又話要飛過去住wo!!!
點搞先...你咁樣 令到好多兔兔更羨慕~~#^62^#

真開心 可以見番你隻兔兔~~
FATO_W 2010-2-26 06:09:23 PM
好耐無見COOKIE喇!!
恭喜母子團聚!HAHA
small_tra 2010-2-26 07:38:06 PM
cookie係西瓜屋入面~顯得好細細粒丫~!

我好想做cookie丫~~!真嘆~~~!
Vinkivan 2010-2-26 10:17:38 PM
原帖由 小米 於 2010-2-26 01:17 發表
cookie 仔好幸福呢.. 個地方大到加埋琳琳一齊跑都得
仲叻仔到識擺 post 影相#^13^#

哈~ 其實都真係俾咗半個廳佢, 所以, 加埋我一齊跑真係得咖~!!#^1_002^#

原帖由 emily_520825 於 2010-2-26 09:17 發表
cookie 好幸福呀~ 地方又大又多玩具#^39^#

佢最多嘅玩具就係紙皮箱。

原帖由 小糖^^ 於 2010-2-26 10:10 發表
成間房咁住……做cookie仲好過做香港人……:054:

我都比左我間房比豆釘住﹗

佢玩嘅地方仲多過我~ 所以, 做兔好過做人~#^51^#

快速發帖