發情?!

guggg 發表於 2010-03-04 10:12|只看該作者|倒序瀏覽|打印
小哈女已經一歲
我已經準備係4月帶佢去desex
但呢2晚佢開始怪怪咁
第一放佢出黎既時候一路行一路all,仲all左dd尿...佢自從學識去厠所後都唔會咁
第二放佢出黎...佢係咁用個頭"hi"d物件...例如用個頭"hi"個草架..."hi"個籠邊..."hi"d袋...咩都用個頭"hi"
但係見佢係籠入面又好似無咁既情況
第三夜晚加草俾佢,加緊既時候佢係個籠到比以前激動地咬籠
其實我諗都應該係發情???
我最覺得怪既係佢個頭"hi"野...我只係驚佢有事...
katy)) 2010-3-4 10:29:02 AM
我都諗住3/4月同佢desex....

"hi"野, 佢咩"hi"一餐, 連人ge手指都"hi"..., 係想留佢自己d味 (霸地盤...)
我呀b (現在約9個月) 都有呢個動作... 但又冇妳講1同3果d...

之前有人教我, 可以留意下佢d尿有冇好羶... 同性格大變 (追住你咬...)

zibet_friends 2010-3-4 11:36:00 AM
原帖由 guggg 於 2010-3-4 10:12 AM 發表
小哈女已經一歲
我已經準備係4月帶佢去desex
但呢2晚佢開始怪怪咁
第一放佢出黎既時候一路行一路all,仲all左dd尿...佢自從學識去厠所後都唔會咁
第二放佢出黎...佢係咁用個頭"hi"d物件...例如用個頭"hi"個 ...

係發情, 仲會持續好多日,抹尿都抹死人:050:  仲會係咁挖地..
guggg 2010-3-4 11:58:44 AM
oops
持續好多日...........
仲有一個月先desex....
oh no
不過佢係籠到乖d
放少d佢出黎...xd
guggg 2010-3-4 02:49:02 PM
想問埋如果佢發情...我可以d咩?
wesky 2010-3-4 06:00:37 PM
用下巴hi 野係要霸地方, 留低佢既氣味, 我兩隻依家都會~
發情期無咩可以做 ~  伸手入籠時小心被打~
明月 2010-3-4 10:27:32 PM
我隻豆腐花呢幾排都成日跳上
梳化度不停地挖,但豆腐敗花唔可以絕育住,
要大d先。
amen0616 2010-3-4 11:21:50 PM
我果隻..發左幾個月啦=.=

快速發帖