各位哥哥姐姐
我終於生番齊D毛啦~~
等大家懷緬一下我換毛既經典照片啦~~

百年難得一見何Hill生齊毛~~

草屋被玩殘了

IMG_2388 (Small).JPG (131.86 KB, 下載次數: 31)

IMG_2388 (Small).JPG

IMG_5757 (Small).JPG (149.87 KB, 下載次數: 28)

IMG_5757 (Small).JPG

IMG_5760 (Small).JPG (151.32 KB, 下載次數: 26)

IMG_5760 (Small).JPG

IMG_5766 (Small).JPG (71.25 KB, 下載次數: 27)

IMG_5766 (Small).JPG

IMG_5762 (Small) (2).JPG (151.38 KB, 下載次數: 32)

IMG_5762 (Small) (2).JPG

光之天使)) 2010-3-7 09:01:53 PM
好似成隻唔同左色咁~
間屋...好似好好玩咁wor~
smallsuishan 2010-3-7 09:05:56 PM
Total妹 你係咪想玩丫??
不過媽媽掉左啦..買左個NEW one~~

其實佢岩岩拎番黎好似咁既色
hamster1013 2010-3-7 09:08:41 PM
生齊毛嘅hill仔好靚仔呀!
快啲過嚟,等我錫你一啖啦!
FATO_W 2010-3-7 10:00:40 PM
HILL仔 恭喜你生齊毛
但我覺得你未生齊毛毛個陣好似可愛D
不過而家就靚仔D
期待你下次換第二對翼出黎#^49^#
wesky 2010-3-7 10:00:49 PM
咁快就玩殘間屋啦
生齊毛就唔怕凍啦~ :073:
sheena 2010-3-7 10:02:03 PM
生齊毛既hill仔好typical兔仔樣呀!! 成個model相!

好似呢隻我成日響街見到既廣告兔呀

ssc314 2010-3-7 10:08:01 PM
生齊毛既hill仔好靚仔
未生齊又好特別,好得意
無論點都好~hill仔都係又靚又可愛XDD
千千 2010-3-7 10:15:04 PM
hill 仔  你  終於  有 返 晒  d 毛毛 "

但 hill 仔  重到  屋 定都 搖下搖下:031:
smallsuishan 2010-3-7 10:43:37 PM
布甸媽: 咁你快D帶埋布甸來見我啦~~ 記住唔好兩手空空黎 點都要買D banana丫 菜心丫 咁 #^51^#

噹噹媽: 又生翼.唔好啦卦~~ 好傻仔丫個樣 #^80^#

wesky: 不過冬天就完,..夏天又來呢 !!!

sheena: 何Hill話 我要做model
個廣告幾靚!!

scc314 : 多謝你的欣賞

千千: 可能佢肥左....哈哈
wesky 2010-3-7 10:51:08 PM
可以自製返張啊 哈哈~~
古古力;$ 2010-3-7 11:09:58 PM
真係第一次見佢齊毛#^52^#
bonedog 2010-3-8 02:49:21 AM
終於都生齊毛, 真係好似連毛色都唔同埋~~
Vinkivan 2010-3-8 07:21:15 AM
靚靚HILL仔生齊毛真係又滑又軟咁喎~ 契媽好想可以摸下、抱下你呀~!!!!! ^3^#^10^#
cordero 2010-3-8 07:37:23 AM
hill仔又變返明星兔:057:

快速發帖