喜歡動物的朋友,請聲討皮草!我們都知道純粹為了動物的毛皮而殺害他們是道理不能容的!但你知道剝皮的過程有多殘忍和痛苦嗎?亞洲善待動物組織的秘密調查videohttp://www.petaasiapacific.com/F ... 010.asp?c=papforpro讓你看清中國皮草農民如何野蠻地活生生地棍打貉,又活生生地扭斷兔子的頸,又再活生生地剝他們的皮!

喜歡兔子的朋友,要你看也很殘忍,但我們需要知道要面對現實!
diobonnie 2010-3-7 11:52:43 PM
太horrible 啦...

點解又係大陸人呢..
雖然我覺得唔係just 大陸人先會咁做..
不過次次呢d 咁冇道德既野..都有佢地份..真係 shame 呀..

人同人有時因為要fight for sth..so 會有戰爭..

但係animals 真係無辜架...放過佢地啦...:050:
win_sorb 2010-3-8 02:08:00 AM
我睇左少少已經唔敢再睇了, 好殘忍.....好痛心
stephanielwk)) 2010-3-8 02:09:02 AM
disgusting......:050:
really sick of those people!!!
even you don't like animals but you shouldn't kill them!!!
if you don't know how to respect animals,you shouldn't be a human!!!
human = animals too!!!
williamchw 2010-3-8 02:14:29 AM
睇完個心好唔舒服  :011: :011: :011:
Vinkivan 2010-3-8 07:27:05 AM
剝皮嗰下真係心都寒埋~ 點解做嗰啲人可以咁若無其事? 有血有肉嘅人, 真係可以咁冷血? 唔怕天理循環嗎??
sheepman 2010-3-8 02:32:28 PM
我唔敢禁,驚睇完會喊#^47^#
brendang 2010-3-9 08:48:33 PM
太過份! ashame to be Chinese!
firen_freeze)) 2010-3-9 09:10:03 PM
They piss me off....

E段片之前都睇過.....唔敢睇落去...但係其實兔皮好多店都會賣....大家要睇真D唔係真O既兔皮...
Jessie)) 2010-3-9 10:48:03 PM
OMG.....................................:022: 唔知講咩好.....
係度講咩都冇用, 死前仲要令佢地咁痛苦, 會有報應,
就算呢d人可以長命百歲, 到死都唔會得到安寧,
祝願佢地不得好死:041:
tongtong 2010-3-9 10:55:05 PM
真係好殘忍, 佢地手法熟練, 毫不猶豫, 夜晚訓覺冇發惡夢嗎?!!!
baby_fire 2010-3-11 04:03:16 PM
我一向係反對FUR既人,我唔明白點解唔可以用一D可以再生毛既野例如羊同鴨或者等佢自然死先處理佢D皮....
呢班人落硬地獄:013:
pooh2347 2010-3-11 07:16:32 PM
050: :050: :050: 喊死我啦,好慘啊,呢d人一定有報應,佢地一定會求生不得求死不能。
著皮草個d人,一定會被動物冤靈跟足一世,佢地會身敗名裂:028: !
coumpnet 2010-3-12 08:03:42 PM
bbandwingki 2010-3-17 06:49:11 PM
d人真係好變態.....#^40^#
本來我而家養果隻兔仔要比人食嫁....#^37^#
不過兔媽有左bb......#^39^#
比我啊爸知道左佢就攞番屋企比我養啦.....
好彩有我啊爸呀.....
如果唔係2隻兔兔一定死左好耐啦....
多謝啊爸.....
比2隻咁得意既兔兔比我呀.......#^43^#

快速發帖