哈哈哈哈#

wasabi 真係好靚女xd

好開心啊我.
岩岩抱wasabi上電腦枱陪我:070:

點知佢好乖地咁坐低xd 勁可愛
幫佢影左幾張相^口^ 超級靚女

自己洗臉xd

哈xd

梳毛. 訓著左xd

眼碌碌@v@

可愛.

haha

放左隻馬騮仔係佢上面xd

好過癮xd

係廳: )

奔跑中........

ENG.........

jackal_1102 2010-3-8 12:30:23 AM
點解佢會咁乖乖既><~
我屋企果隻蕃薯仔..唉..真係比佢激死~
咬爛我隻MOUSE, 電話充電器~
就連屋企裝修果時收係牆入面既電線佢都咬:050:
cordero 2010-3-8 07:40:11 AM
wasabi真係幾靚女bor~佢幾大呀?睇黎好細好細
ahs! 2010-3-8 02:34:17 PM
原帖由 jackal_1102 於 2010-3-8 12:30 AM 發表
點解佢會咁乖乖既>

哈xd唔知啊.
wasabi 唔咬野架 > w <
如果您個隻咬野. 其實您可以試下惡d咁罵佢. 您見佢咬野就惡d咁話 : no
唔好太過寵佢:056:
如果佢乖就請佢食小小兔零食
ahs! 2010-3-8 02:35:03 PM
原帖由 cordero 於 2010-3-8 07:40 AM 發表
wasabi真係幾靚女bor~佢幾大呀?睇黎好細好細

嗯. 佢bb尼架ja > <
3個月左右喇.
ahs! 2010-3-8 04:06:43 PM
無人t_t:050:
zippyc 2010-3-8 05:01:04 PM
好可愛呀~~要讚!! 它是純灰色嗎?? D毛色好靚呀~~~
wesky 2010-3-8 06:17:46 PM
同波波有d 似喎~ :053:
ahs! 2010-3-8 07:26:41 PM
原帖由 zippyc 於 2010-3-8 05:01 PM 發表
好可愛呀~~要讚!! 它是純灰色嗎?? D毛色好靚呀~~~

嗯.純灰色
腳仔d毛係白色xd
ahs! 2010-3-8 07:29:06 PM
原帖由 wesky 於 2010-3-8 06:17 PM 發表
同波波有d 似喎~ :053:

嗯xd
:048:
   SIUWAI . 2010-3-10 09:53:29 PM
好得意啊wasabi. 靜係個鼻鼻同腳仔係白色.
ahs! 2010-3-11 08:11:02 PM
原帖由    SIUWAI . 於 2010-3-10 09:53 PM 發表
好得意啊wasabi. 靜係個鼻鼻同腳仔係白色.

哈哈; 系xd
kolgnat 2010-3-11 08:57:38 PM
哈哈~好似黑貓仔咁呀xdd~
syl 2010-3-11 10:40:47 PM
momo 初時都唔咬野  以為佢好乖..
點知大大下就係咁咬, d 電線冇一倖免, 攪到我又驚又嬲
我怕佢遲d唔比我抱添呀 ><

不過wasabi 真係好cute xddddd
你加既effect 都好正!!
ahs! 2010-3-12 09:45:14 PM
原帖由 Syl 於 2010-3-11 10:40 PM 發表
momo 初時都唔咬野  以為佢好乖..
點知大大下就係咁咬, d 電線冇一倖免, 攪到我又驚又嬲
我怕佢遲d唔比我抱添呀 ><

不過wasabi 真係好cute xddddd
你加既effect 都好正!!

WASABI 唔係完全唔咬既.
不過好少會咬電線.
多數係貪玩咁咬下報紙

快速發帖