糖糖對紙巾盒十分不滿, 化身為一個潮州怒漢~
小糖^^ 2010-3-9 11:50:56 PM
FATO_W 2010-3-10 12:23:08 AM
糖糖好唔GUR個餅WOR!
唔緊要 過黎姐姐度 姐姐錫返 唔好嬲#^74^#
firen_freeze)) 2010-3-10 12:36:02 AM
MAX尋日都咁樣玩膠兜,玩左好耐,玩完後舊野變哂形#^51^#

好得意AR,你隻兔兔玩得仲勁過MAX#^74^#
Miyako)) 2010-3-10 12:36:50 AM
睇黎佢積積埋埋唔少怨氣:070:
pipi128 2010-3-10 12:48:00 AM
嘩....佢好激動咁喎......哈哈:053:
kiki_kiki 2010-3-10 12:54:38 AM
haha~原來咁樣叫發脾氣~
綿綿成日係咁抓我衫袖,,,係咪好不滿呀?:011:
湯丸 2010-3-10 01:51:03 AM
0__0 I think the box attacked Tong Tong :037:
otola 2010-3-10 10:23:16 AM
我睇吾到張相 .... why :050:
iris 2010-3-10 11:23:25 AM
好激呀~同我嘟嘟一樣~都會咁樣發脾氣
tongtong 2010-3-10 11:40:30 AM
Re 小糖: 係呀, 我成日都發脾氣架, 係一個潮州怒漢!!
re 噹噹媽: 好呀, 有姐姐抱抱, 可唔可以叫埋噹噹抱抱呀:014:
re max: max 你都係同道中人? 叫你媽媽比個紙盒你丫, 都幾好玩架! 用黎發洩一流呀!
re miyako: 香港生活壓力大呀, 哈哈, 下次叫媽媽比個你玩下
re pipi128: 係架, 我好好火架~!
re kiki: 綿綿抓衫袖呢, 可能係兔仔本性想挖洞, 因為我都成日抓媽媽同婆婆0既衫袖, 我冇惡意架:021:
re 湯丸: 哈哈, 其實減壓一流架!
re 0都0都: 0都0都你都係潮州怒漢?:037:
katy)) 2010-3-10 02:00:01 PM
呀B都會, 仲胡胡聲tim!... 但係要搵公仔"寮"佢佢先至會反擊
   SIUWAI . 2010-3-10 09:46:51 PM
哈哈, 睇黎糖糖真係都唔鐘意個廁紙盒啵
baby_fire 2010-3-11 04:08:23 PM
個BOX佢既鼓,不斷打鼓,糖糖好有音樂天份:060:

快速發帖