上個Saturday 仲係溫暖既日子我同小B去左海濱公園玩
佢有好多小朋友fans....仲有個呀伯企係度睇左佢好奈.... O 晒嘴咁...佢個樣話我知....佢從來都未見過0的咁既兔仔 #^13^#

photo 3.jpg (104.79 KB, 下載次數: 12)

photo 3.jpg

photo 2.jpg (101.03 KB, 下載次數: 15)

photo 2.jpg

katy)) 2010-3-10 11:31:56 AM
海濱公園..............係咪早前兔仔出意外ge地方....... =x="
小b咁叻~~ 唔驚人^^

因為兔仔係HK唔普及, 一般人見到大隻ge兔仔(bunny)會以為係狗..................
小糖^^ 2010-3-10 11:37:21 AM
emily_520825 2010-3-10 11:50:54 AM
去左荃灣~ 個海邊有石屎欄住唔會JUMP到落海 =)
同埋小B都唔係好快 haha 呀妹仲話佢有0的慢...........不過拖帶一定有~起碼追佢時可以拉住條帶先
kiki_kiki 2010-3-10 01:19:30 PM
好開心呀~~小b好可愛~
FATO_W 2010-3-10 02:35:40 PM
阿B好可愛牙 ; )
仲會係街度攤攤?! #^74^#
珊迪小姐 2010-3-10 02:59:10 PM
小心公園有狗啊#^33^#
sheena 2010-3-10 08:45:40 PM
可能伯伯諗緊小B係狗定兔=p
emily_520825 2010-3-11 09:15:58 AM
我聽到好多人行過....細細聲討論...."嘩....個隻咩野黎架....狗黎架.....唔係喎....又好似係兔仔喎....."#^22^#
kolgnat 2010-3-11 08:19:07 PM
長毛bunny有時真係會好似狗/貓 #^74^#
我未熟悉兔仔既時候黎呢度睇相都覺得好驚訝.. " 嘩..乜d兔仔咁似狗仔既!XD "
可見香港養兔既人真係唔多~

快速發帖