第一次養, 唔係好識, thx~
katy)) 2010-3-11 01:36:53 PM
最簡單---按摩頭仔
摸下佢先, 等佢坐定定, 然後0係額頭用手指公細力打圈, 佢會樣會好冧ga~ 舒服會磨牙仔tim!
kwankiuleung 2010-3-11 07:05:38 PM
e.....原來係甘架

我個bb,,成日見佢申個鼻去d欄邊,,甘就去摸下佢個鼻

慣左佢就愈申愈出,,次次佢都申個鼻比我摸

我次次都摸佢鼻鼻同頭中個位

原來佢會好舒服@@
ka@+ 2010-3-11 09:06:54 PM
我摸額頭佢就會好似"暴"蛋同會磨牙架..
我之前仲諗佢會唔會中意..
而家有時幫佢成身摸摸下..佢會攤低或者中槍瞓=3="
sheepman 2010-3-11 10:43:31 PM
其實邊度係額頭#^15^#
我唔識分呀
firen_freeze)) 2010-3-12 01:34:17 AM
我會成個頭按摩....

MAX最鐘意我摸佢條頸....同埋下巴....

兔兔個頸巾位好多肉,好好摸,佢又覺得舒服...

不過一開始隻野唔會俾你掂佢,額頭係攻陷佢O既MUST按摩位置...#^74^#

我會當佢眼仔之間果個位係額頭...近鼻個位佢都好鐘意#^72^#
locke_siu 2010-3-12 02:33:24 AM
wa,按頭仔呢招好work 呀,
第一次同佢按,
隻兔兔真係企定定唔郁,
仲舒服到磨牙仔tim~
lenmui)) 2010-3-12 10:19:03 AM
我兩隻兔兔都好鍾意我幫我做全方位按摩(即全身都按)
尤其係額頭同"牙效"位
因為佢地每日都食好多草
食到"牙效"都軟
你幫佢按, 佢地會磨牙
你只要按一陣額頭, 然後用你一隻手既母指同中指, 係佢近觸鬚位置打圈按, 就okay了
katy)) 2010-3-12 10:36:48 AM
原帖由 lenmui 於 2010-3-12 10:19 AM 發表
我兩隻兔兔都好鍾意我幫我做全方位按摩(即全身都按)
尤其係額頭同"牙效"位
因為佢地每日都食好多草
食到"牙效"都軟
你幫佢按, 佢地會磨牙
你只要按一陣額頭, 然後用你一隻手既母指同中指, 係佢近觸鬚位置打圈按 ...

我唔敢按咁前, 驚佢咬我...#^73^#
我都係同佢按面珠仔...
bosasa1987 2010-3-12 01:29:33 PM
唔該囇各位~我返去試下先~
firen_freeze)) 2010-3-12 08:54:55 PM
原帖由 katy 於 2010-3-12 10:36 AM 發表

我唔敢按咁前, 驚佢咬我...#^73^#
我都係同佢按面珠仔...

唔駛驚架...我試過按MAX個口唇都冇事....佢舒服係唔會咬人架(你隻手都冇菜菜咁好食)
又試過托住佢個下巴.

牙骹位我按摩MAX都會磨牙#^11^#
你掂多D佢就會知佢幾時咬人幾時唔咬人#^27^#

快速發帖