潮州怒漢- 續集
糖糖大戰曉明!

7-2-2010 038.jpg (87.81 KB, 下載次數: 10)

聽講近日黃曉明你同我女神anglelababy一齊wor, 其實我都暗戀左佢好耐...

聽講近日黃曉明你同我女神anglelababy一齊wor, 其實我都暗戀左佢好耐...

7-2-2010 026.jpg (159.68 KB, 下載次數: 10)

等我睇下係咪真係咁靚仔~~~

等我睇下係咪真係咁靚仔~~~

7-2-2010 024.jpg (152.38 KB, 下載次數: 9)

車, 都唔係好靚仔0者, 行開!!!

車, 都唔係好靚仔0者, 行開!!!

7-2-2010 023.jpg (88.14 KB, 下載次數: 10)

仲唔走開下話, 同你死過, 又搶我女神, 又晌我面前督眼督鼻...!

仲唔走開下話, 同你死過, 又搶我女神, 又晌我面前督眼督鼻...!

7-2-2010 029.jpg (88.2 KB, 下載次數: 10)

同我爭女, 都未死過...等我lam 返乾淨隻手先~

同我爭女, 都未死過...等我lam 返乾淨隻手先~

7-2-2010 025.jpg (162.17 KB, 下載次數: 12)

哼, 以後唔好比我再見到你!

哼, 以後唔好比我再見到你!

katy)) 2010-3-11 01:34:42 PM
hahaa~~ 好正呀!!!!
今次 "隔gee欄" 冇咁憤怒la booo~~~~#^31^#
光之天使)) 2010-3-11 02:24:29 PM
哈哈~~好攪笑呀~~
好鍾意掘野wor~~哈哈~

不過話時話~~第一張相糖糖又幾似畢仔wor
FATO_W 2010-3-11 08:19:17 PM
糖糖~你個名咁SWEET
估唔到你個兔係咁MAN!
ANGELABB都LUM你唔LUM明哥啦#^72^#
win_sorb 2010-3-12 12:36:02 AM
原來佢唔鍾意靚仔既, 哈哈, 好可愛呀佢
firen_freeze)) 2010-3-12 01:28:56 AM
舔手仔果張都好似畢仔!~#^72^#
elyse)) 2010-3-12 01:37:11 AM
花侏::011: 唔可以話我ge黃曉明.....
 我要柯9萬幾粒屎蛋扔屎你..........

糖糖你是潮州那一個地方.....如果你同村就放過你啦∼~

快速發帖