好痛呀 毛啦啦俾bieber咬
我喂緊bieber食野加ma點之
bieber同dido 文文下太家
bieber就一野咬左落黎.
手面板個面好似冇哂血咁凍,
咬到果到就熱哂:050: :050:
真係好痛呀:050:
個傷口係一個兔牙(門牙)黎 之後汁邊仲要介到條恨出黎.
:050: :050: :050: :050: :050: :050: :050:
依加有d驚左Bieber 又唔知點算
光之天使)) 2010-3-16 11:44:15 AM
比兔咬係...都幾正常既事~

你唔駛驚左佢既~
其實佢可能都係緊張/驚/唔鍾意第二隻兔等等先咬你,
我覺得你最緊張諗下咩原因攪到佢咬人~
以後避忌下就得~
katy)) 2010-3-16 12:07:46 PM
嗯嗯, 我;都覺得諗下係咩原因先...
咬你, 你要即時教佢呢樣係錯ge事!! 當然佢下次都會咬, 但係唔會咁狼死。

ps: 受過幾次教訓 {我比呀b咬}... 再見到佢個動作想咬人會識縮 ^^"
otola 2010-3-16 12:31:30 PM
我係 2個月前比 david 咬 , 我到而家都有 d 陰影 ...
當時驚到吾敢放佢出黎, 吾敢摸佢, 又諗過吾要佢 ....

其實對兔兔黎講, 咬你係好少事,
你就當比張 A4 紙 界到:015:
過多一排, 你就無咁驚佢
FATO_W 2010-3-16 01:53:56 PM
兔兔咬的確係小事黎既
始終兔兔無狗仔咁聰明
要教都唔係咁易
不過你一比佢咬就要大聲話佢 都會有小小幫助
唔洗驚左佢 因為你分分鐘仲會比佢咬好多次
瞳;))) 2010-3-16 02:18:31 PM
我岩岩去買草 果d人講左俾我知可能因為bieber佢呷Dido醋,.
叫我分配下時間理佢地
好釆依加都唔係好痛...
pooh2347 2010-3-16 02:33:12 PM
我都試過,唔知點解俾兔兔咬完個心好唔舒服,好想喊,
唔係痛到喊,係個心有一種好酸既感覺。
不果之後只要再打架,我就唔敢用手分開la!
katy)) 2010-3-16 02:45:54 PM
冬天果陣我著住厚衫至抱佢~ 等佢抓/咬都唔痛
夏天諗緊好唔好買做勞作果D手袖...... (唔知有冇用)
emily_520825 2010-3-16 03:19:04 PM
係唔係你剛剛養Dido 佢唔鍾意呀
瞳;))) 2010-3-16 03:20:58 PM
Katy 做勞作果D手抽應該冇用 佢地係要咬一定會''難''嫁啦.

pooh 我冇分開我喂b食草 之後佢毛啦啦同Dido文文下就咬左落黎.
瞳;))) 2010-3-16 03:22:16 PM
emily  可能係啦. 話哂我拎左dido計埋今日都係得果2日
wesky 2010-3-16 05:53:55 PM
我都被我兩隻咬過, 勁痛 :077:
ssc314 2010-3-16 07:50:07 PM
之前俾choco咬到瘀左........勁痛
rubee 2010-3-17 01:36:02 AM
我試過比毛毛咬到D肉凹左入去=..= 因為果時佢想咬迪迪好彩比我抱起左..到而家都有兩隻牙印既疤...
瞳;))) 2010-3-17 04:31:23 PM
wesky ; 你果2隻兔又係呷大家醋所以咬你牙 ?

rubee ;;D肉凹左入去 @o@''
我諗我同你差唔多;;

快速發帖