岩岩我係sofa到訓覺,訓訓下好似feel到有d野
點知原來係choco係到聞我個咀,,仲唔止聞一次xD
係到錫錫~~
跟住仲聽到我媽話::喂!d水唔飲得架(幫魚換水)
之後食完飯同choco玩,佢又俾我反轉抱wo~
好開心~但之後佢返反轉個時嗚左我一野/.\
但最重要係,choco絕完育真係定左好多呀#^79^#
之前唔俾抱,又唔俾反架
(其實我岩岩抱佢個時都嗚左我一野)
跟住同creami玩,佢又俾我反,,creami都好乖
同埋我發覺,佢地2個個樣真係唔同的#^50^#
joycecmc 2010-3-16 10:49:44 PM
咁就太好la, BB絶左育之後都係乖左, 我諗CHOCO遲D會成日跟住你腳邊"冤"住你.
ssc314 2010-3-16 10:54:58 PM
choco...會嗎......佢唔搞事我都還得神落啦
岩岩有羅白食,,本身choco唔理我
但聽到我話::choco,choco,,羅白~~
佢即沖過黎lor
陳皮妹 2010-3-17 04:29:48 AM
恭喜,恭喜^^
兩隻兔兔都俾抱,兔媽你要影相俾我地睇分享下先得咯~~:021:
尤尤 2010-3-17 01:55:41 PM
咁咪好囉...
我家果2隻都唔比反抱架....
奶茶都可以一陣既...
真係好一陣囉#^56^#
ssc314 2010-3-18 12:32:41 AM
岩岩我又反佢~~~
我將佢做左個強姦既姿勢
跟住定左一陣我放手~佢都唔肯反返身~~
#^51^# 笑死我
hh0 2010-3-18 12:37:45 AM
choco真係乖左
抱住兔兔好開心架
ssc314 2010-3-18 12:47:48 AM
haha,,係呀~~~
我媽話佢淨係咁俾我整架咋
絕完育真係乖好多
不過有陣時都仲係好惡~~
我反完佢就哄返佢架

同埋佢呢排好似唔係好出黎玩咁既
sheepman 2010-3-18 09:27:59 PM
choco唔係打到creami流血咩#^41^#
而家fd返啦?
ssc314 2010-3-18 09:52:38 PM

回復 9# 的帖子

係我同choco玩之麻
xDD
佢地仲未fd到........../.\

快速發帖