唉..岩岩見到小白又開始有D屎水.....好似朱古力色咁...都唔知佢有咩事...
seefun 2010-3-19 02:45:31 AM
兔兔大便有水是不正常呀,就算不是持續的,都是看看vet好d.
kiki_kiki 2010-3-19 07:02:57 AM
如果唔放心始終瘉兔兔睇e生好d,,,
希望兔兔健健康康~
otola 2010-3-19 10:14:15 AM
不如你講下每日比過乜兔兔仔, 份量幾多

等有經驗的兔友可以幫下分析下
connie0909 2010-3-19 02:19:00 PM
每日剩係食大量既草...同埋早晚小小兔糧...冇零食冇菜...
我上個星期先睇完DR.YEN...佢話佢腸胃好好....
但唔知點解佢會咁...佢係夜晚會有小小...其他既便便都係正常好大粒...

小糖^^ 2010-3-19 02:24:08 PM
connie0909 2010-3-19 02:32:45 PM
佢岩岩又有啦,,

整到成條尾都係..

你地兔兔會唔會咁??

connie0909 2010-3-19 03:16:30 PM
下...唔開心會咁嫁咩??:047:
小糖^^ 2010-3-19 05:43:57 PM
connie0909 2010-3-19 06:14:43 PM
但我冇去旅行....我日日都係屋企陪佢...:036:
不過我宜家試下停左糧睇下有冇改善先...

stupiliu 2010-3-19 06:40:08 PM
係咪營養太好呀??
我之前早晚都俾糧俾我隻兔兔食
但係佢就會一時時屙軟便,
而家我俾糧當零食咁俾, 俾少D, 咁佢就冇事了
connie0909 2010-3-19 06:42:50 PM
可能我最近轉左MOMI既1CUT...佢唔習慣掛...佢之前食開2CUT..宜家唔係咁鐘意食1
connie0909 2010-3-19 09:02:20 PM
你地兔兔會5會咁???
wesky 2010-3-19 09:45:59 PM
2ND CUT 同1ST CUT 好大分別
2nd 我兩隻都仲肯食, 1st 就完全唔食, 所以一直都係食oxbow~
connie0909 2010-3-20 01:17:30 AM
咁其實1CUT好定2CUT好??
你地有冇都試過好似我隻兔兔咁??
可唔可以搵人答下我:047:

快速發帖