死啦,我見到creami隻手仔屈左入去,好似行唔到咁呀
佢係咪整親呀???
我見到佢訓個時將隻手仔屈左入身到
死啦死啦,,係咪整親隻手呀!!!

睇左e生啦~~~~~~
更新在第3頁

hh0 2010-3-21 11:27:14 PM
訓個時將隻手仔屈左入身到
我果隻有時都係0甘訓, 睡姿姐, 除非你見到行路都係0甘就有事
ssc314 2010-3-21 11:43:39 PM
hh0,
死啦,真係有事呀,我岩岩抱起佢睇,用肉眼睇
好似腫左,同埋佢行路,企同企起身個時有問題
近睇,佢隻手仔係向內屈架

我應該係觀察多一日先帶佢去睇e生,定點
ssc314 2010-3-21 11:49:31 PM

補相

補左d相
好難影佢

光之天使)) 2010-3-21 11:50:29 PM
不過如果你發現佢行路都係吊手仔~
or行得好怪~
我諗你聽日好即刻帶佢去睇醫生~
Jessie)) 2010-3-21 11:51:20 PM
係wor, 真係屈左入去wor, 有冇話行得好奇怪咁嫁??
光之天使)) 2010-3-21 11:51:46 PM
佢似係吊住隻手仔wor!!!
你掂佢隻手果陣佢會唔會縮呀??

唔知係骨有事定筋有事...
我諗你聽日即刻去睇vet la
ssc314 2010-3-21 11:54:34 PM
係呀~~行得好怪架
佢係吊吊地,我摸佢個時佢縮架!!
我唔知佢幾時整親架!!
同埋我想問而家既我應該點做???
因為佢而家出左黎玩
係呀,佢洗面都有d困難架~
咁我洗唔洗俾毛巾佢係個籠呢?
同埋我有個草球,洗唔洗拎走佢先??但佢好衰...係地下既草佢唔係好食
定我而家要俾佢返入籠呀???
我唔知點算呀

ps:佢d行為好怪呀,,洗面都背對住我

hh0 2010-3-22 12:04:16 AM
好似整親隻手, 縮住行可能係痛
放番入籠先啦, 聽日去睇vet
草球無影響可以唔使拎走
ssc314 2010-3-22 12:05:38 AM
好呀,咁洗唔洗俾d毛巾佢??
hh0 2010-3-22 12:13:37 AM
毛巾用黎防跌撞?
唔係失平衡唔使放毛巾
企得好穩呀
ssc314 2010-3-22 12:16:08 AM
我諗住有條毛巾佢會舒服d
小米 2010-3-22 12:32:42 AM
佢出來行嗰時都唔係用隻手仔, 咁好明顯係整親 ka la..
要盡快帶佢睇醫生
ssc314 2010-3-22 12:34:09 AM
但佢出黎個時仲係到跑黎跑去
跑得好快~但係隻手仔係腫左
聽日都要booke生
光之天使)) 2010-3-22 12:36:41 AM
聽日去睇vet la~
留意下佢有無唔食野唔飲水~
兔兔痛就會唔食唔飲架喇~
你掂佢果陣縮,佢行路吊起,即係佢痛~

可以既話餵佢食少少草~睇下佢肯唔肯食
計住時間,唔好比佢10hrs以上無野落肚~

希望creami只係屈親下無大件事~~
聽日睇完vet記得報個平安比我地知呀~我等你架~

(真係要諗下佢點解會整到...會唔會係個籠有唔妥定出黎玩係邊度整到)

快速發帖