想知兔兔多數咩形狀既廁所居多,想同小姬b轉下廁所,如果係diy既話,可唔可以教我點整?
多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 138 人參與投票
50.66% (77)
39.47% (60)
8.55% (13)
0.66% (1)
0.66% (1)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
Vinkivan 2010-3-31 09:11:43 PM
大嗰隻用長方型, 因為個PAT大... 呵呵~!!
細嗰隻就用三角型~!!
hamster1013 2010-3-31 09:21:44 PM
因為pat pat 比較大,
所以用長方型~
PhoenixY)) 2010-3-31 11:42:05 PM
新手真係唔識, 一買就買左最細個隻三角型厠所. 點知真係唔啱用,又唔知應該買邊隻SIZE, 為免之後買唔啱又要買, 索性買最勁個隻五角型厠所.:073:
其斤 2010-4-1 09:47:17 AM
三角型~~
不過都差唔多要換個新啦=3="
比個咬殘晒+大個仔左...patpat發"肉"左。。。
hh0 2010-4-1 10:15:16 AM
一個長方型
一個自製既超大型長方盒
芝士媽 2010-4-1 01:12:08 PM
原帖由 hamster1013 於 2010-3-31 21:21 發表
因為pat pat 比較大,
所以用長方型~

same ^^ 其實芝麻個pat就唔算大既, 不過芝士要用長方, 咁'統一'用lor~
Maggie)) 2010-5-6 03:10:26 PM
本身小b細細個時,都係用三角形,但成日柯出界

我而家用用下覺得五角形上面比兔兔企果d膠好似好似dirty咁.........

而家我又轉返用長方形.....

其實我已經用醋、漂水洗洗擦擦,但都好似好dirty咁,你地仲會用咩方法去清潔﹖:051:
elvisli 2010-5-6 03:37:18 PM
長方形應該比較好..有時兔兔會懶轉身小便..如果太細就會痾出界
Hellhammer 2010-5-6 03:47:10 PM
我用洗菜果d盤 1個有窿+1個底盤 吉之島$10店買 2個$20
Pamela_peony 2010-8-7 09:22:10 AM
五角形,因為d人話兔兔鍾意訓o係個廁所度!同大個唔洗換
wanwahpenny 2010-8-17 08:13:53 AM
五角形廁所學極都唔識去><
長方形唔駛學都識
katy-3- 2010-8-17 01:24:37 PM
長方形~~
夠大:053:
ping_1312 2010-8-18 12:28:01 AM
我買左番個三角型廁所比湯圓佢2日學識左.
望到廁所有屎屎尿尿~___~
我都無奈左-_-

siuhiuhiuhiu 2010-9-5 05:18:05 PM
三角@@ 等普京*個籠多d 位^_^

快速發帖