因為今日STATION R送唔到我果區
而8號兔又冇現貨o係鋪
但係屋企又冇草,聽日我唔得閒
所以有位朋友幫我o係旺角 Q兔廊 買左一箱5磅ge apd first cut
夜晚返到黎,開左箱草
發覺完全係兩回事
我買apd草已經買左兩年
真係未試過草質係咁樣
無論樣貌,質感,味道都唔同
但係以上ge特徵我都覺得好熟悉
就係似足佢地曾經sell過我ge Q兔自家草
雖然佢地都有食
不過我都唔係咁高興
會唔會佢見我朋友生面口,所以就用自己d草黎呃佢??
我唔希望要list佢地入黑店囉!

我應唔應該拎返去換,又或者應該點追究?!!

thx
wesky 2010-4-2 01:26:26 AM
有冇包裝?
wesky 2010-4-2 01:29:16 AM
http://www.americanpetdiner.com/intl_locations.html#Hong%20Kong
有佢間野個名喎

拎返去換果箱~~
vice0926 2010-4-2 01:54:47 AM
有包裝ga
同apd係一樣
不過d草真係冇理由係咁
但係都只係我片面之詞
所以驚佢唔肯換
Vinkivan 2010-4-2 04:34:55 AM
之前有個會員都提及過APD轉咗包裝啲草質唔同咗嘅問題, 你可以睇睇.. 或者PM佢問問係咪同你嘅情況一樣。

http://www.mini-house.info/thread-7883-1-1.html
smallsuishan 2010-4-2 09:50:47 AM
可能係草質唔好~
未必係買左假野
你打去同佢講D草好差 兔兔唔食囉
唔知佢換唔換俾你
vice0926 2010-4-2 12:23:22 PM

回復 6# 的帖子

我打去問佢,話箱草好似有d問題,佢問係咪好碎,我就話唔係,係草質唔同左,有冇第二箱比我換~跟住佢好串咁話,"d草一定冇問題囉,係你d兔仔食唔慣jei!!"咁..
點解exotic pet同埋station r d草質冇唔同到,係得你呢間係咁,而你地自己又有賣自家草
嫌疑真係ok大!
不過佢都話我拎左過去比佢睇下先,都未知肯唔肯換

唉!早知唔去佢度買
搞到咁鬼麻煩!
wesky 2010-4-3 12:25:35 AM
換唔換到 ~ ??
態度好差喎
colour)) 2010-4-11 05:30:37 AM
咁不如唔好去嗰度買以後..其實都係喺旺角..行過去兔協買啦#^1_002^#

快速發帖