today我幫弟弟第一次按摩...足足按了l5分鐘..係呢短短嘅時間內..弟弟足足"lam"左我一半時間..係我手掌上"lam"..好好feel嫁:033: ..我想問兔友們的仔仔女女有冇呢個情况嫁?
wesky 2010-4-7 11:38:32 PM
好 :038:
hamster1013 2010-4-8 12:00:47 AM
我個囡只係細個時舔過我1,2次,
大個咗之後就無lu~
colour)) 2010-4-8 12:57:27 AM

回復 2# 的帖子

我想問下咁樣係好關係嗎?佢依家成日lam我會有問題嗎?
燒雞。﹏。)) 2010-4-8 04:29:29 AM
通常totwo喺un人之前都會舔幾下先..之後一啖咬落黎.....好似咬住獵物唔放咁
佢老婆"米奇老鼠"就係咁比佢咬到條頸穿左個窿仔:056:

有陣時就放隻手去佢下巴個度,佢會舔幾下,之後totwo個頭仔就會推我隻手去摸佢個頭。我估佢當舔個幾下就係佢比嘅按摩嘅訂金:036:
珊迪小姐 2010-4-8 10:05:22 AM
有呀 我同Charcoal按摩或者摸頭仔果時
佢有時都會LumLum我嫁~
我睇書話 甘樣係一種示好既表現
兔兔鍾意你 / 當你係朋友 / 多謝你 就會Lum你嫁喇~~~
太好了~~真幸福呀對不對~#^72^#
emily_520825 2010-4-8 10:31:17 AM
小b只係舔佢個公仔架jar........唔舔我#^56^#
iris 2010-4-8 12:27:41 PM
嘟嘟都會舔我....不過通常舔幾下就會一啖咬落黎.....#^40^#
ssc314 2010-4-8 12:54:01 PM
佢地.....只會咬我...........................好悲哀tim
vickymcchong425 2010-4-8 03:54:54 PM
什果好鍾意舔我架....我哄個頭埋去佢會舔我個鼻,感覺好得意^^啫喱反而唔鍾意舔,就算舔都係兩三下,之後就走開lu...哈哈:032:
firen_freeze)) 2010-4-8 04:20:37 PM
原帖由 燒雞。﹏。 於 2010-4-8 04:29 AM 發表
通常totwo喺un人之前都會舔幾下先..之後一啖咬落黎.....好似咬住獵物唔放咁
佢老婆"米奇老鼠"就係咁比佢咬到條頸穿左個窿仔:056:

有陣時就放隻手去佢下巴個度,佢會舔幾下,之後totwo個頭仔就會推我隻手去摸 ...

有幾下做訂金都好啦,MAX 只會搵個頭撞我隻手,所以有時都唔知佢係想按摩定嫌我阻路....

MAX舔我係因為隻手啱啱拎完蘋果etc.佢鐘意的野食...:050:

所以有次我食完蘋果佢舔我個咀:046:
kittyz 2010-4-8 04:23:51 PM
蘿蔔好小lam我呀,試過幫佢按摩時lam隻手一兩下,到宜加都無lam:024:
有時就lam下就咬落去!:011:
hilahila 2010-4-9 08:21:32 AM
原帖由 vickymcchong425 於 2010-4-8 03:54 PM 發表
什果好鍾意舔我架....我哄個頭埋去佢會舔我個鼻,感覺好得意^^啫喱反而唔鍾意舔,就算舔都係兩三下,之後就走開lu...哈哈:032:

我家o個隻都係鍾意lam我個鼻,有時都會lam面,好可愛。不過通常要夜晚先lam.

快速發帖