各位很久不見了~~ 奶茶 #^57^#

邊個阻住本大爺捕蛋

邊個阻住本大爺捕蛋

仲咩嘈醒我~~~

仲咩嘈醒我~~~

究竟係邊個?

究竟係邊個?

唔好阻住我開餐

唔好阻住我開餐

我係咪好令仔呢??

我係咪好令仔呢??

正面令仔定四份三令仔呀???

正面令仔定四份三令仔呀???

wesky 2010-4-7 11:31:02 PM
耳仔好似好厚bor~
ping.tat 2010-4-7 11:36:48 PM
原帖由 wesky 於 7-4-2010 23:31 發表
耳仔好似好厚bor~

但係我好耳仔軟喎 #^27^#
FATO_W 2010-4-8 12:56:53 AM
佢好似直耳版既小丸!! hahaha
都係咁得意 :023:
兔仔怡v3v 2010-4-8 02:41:02 AM
奶茶.... 姐姐好鐘意你頭頂個PAT毛毛..:053:
ping.tat 2010-4-8 09:09:37 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 8-4-2010 02:41 發表
奶茶.... 姐姐好鐘意你頭頂個PAT毛毛..:053:

咁我地幾時出黎做個朋友仔呢???
我好鍾意俾人抱抱同按摩架#^14^#
ping.tat 2010-4-8 09:10:35 AM
原帖由 fato_w 於 8-4-2010 00:56 發表
佢好似直耳版既小丸!! hahaha
都係咁得意 :023:

又真係幾似喎#^11^#
Maggie)) 2010-4-8 10:18:40 AM
好多草草喎,奶茶同小姬b既飯碗都係一樣的 :057:  如果小b見到,一定會以為係佢果隻 ^^
kittyz 2010-4-8 11:29:00 AM
哈哈,佢頭上汁毛好搞笑:014:
sheepman 2010-4-8 12:31:44 PM
奶茶#^43^#
姐姐好鐘意你面上面汁毛毛喎
ping.tat 2010-4-8 09:01:33 PM
原帖由 Maggie 於 8-4-2010 10:18 發表
好多草草喎,奶茶同小姬b既飯碗都係一樣的 :057:  如果小b見到,一定會以為係佢果隻 ^^

哈哈, 佢d草草成日都做哂草皮架
小姬b幾時上黎玩呀 #^1_002^#
尤尤 2010-4-8 10:04:01 PM
我家都有隻咖啡同奶茶牙...
我家奶茶係女仔黎架...
大家做個朋友好嗎??
奶茶眼仔圓圓...
好可愛...
#^30^#
ping.tat 2010-4-8 10:16:36 PM
原帖由 尤尤 於 8-4-2010 22:04 發表
我家都有隻咖啡同奶茶牙...
我家奶茶係女仔黎架...
大家做個朋友好嗎??
奶茶眼仔圓圓...
好可愛...
#^30^#

hi~~
咖啡同奶茶, 睇黎我哋好有緣喎,
我地係仔仔呢架, 仲要好怕醜, 我地幾時見個面面呀 #^65^#
尤尤 2010-4-8 10:31:09 PM
原帖由 ping.tat 於 2010-4-8 10:16 PM 發表

hi~~
咖啡同奶茶, 睇黎我哋好有緣喎,
我地係仔仔呢架, 仲要好怕醜, 我地幾時見個面面呀 #^65^#

實有機會既...#^11^#

奶茶:靚仔你地等下我喇#^27^#
咖啡:妹妹..你識男仔...#^13^#
Maggie)) 2010-4-8 11:18:44 PM
原帖由 ping.tat 於 2010-4-8 09:01 PM 發表

哈哈, 佢d草草成日都做哂草皮架
小姬b幾時上黎玩呀 #^1_002^#

好呀…到時再約你丫....小姬B最近成日都出街....而家唔出住LU.......下次約你同你D兔兔去玩丫:055: 到時MSN CALL你丫^^

快速發帖