好多兔友都話兔兔有發情,但係我一D都唔覺MAX有發情....

佢一直都係一隻癲兔。三月份戰功:兩隻杯一個水樽,兩盒炒面王,1/4粒麥提莎,半粒珍寶珠....全部都係枱面D野...而家終於唔跳上枱,但佢又去搵返舊情人(垃圾桶)

大鼻子

中秋燈籠

又要訓又要八卦

威武不屈...

乞食

俾佢咬到體無完膚的麥提莎....果日嚇到我呢....淨係識得俾多D草佢食,等佢快D痾返出黎.:011:

啱啱買兩個面,然後佢拎黎磨牙...

俾MAX的玩具,消耗佢體力

MAX玩得好開心(MAX:一D都唔開心,聞到食唔到)

懶得佢呢...訓O係度洗面...

MAX到底有幾長...兔仔,原來係一條條咁數...一條兔.

Maggie)) 2010-4-8 04:52:54 PM
佢既破壞力好強呀﹗

不過,佢白雪雪既身軀加上長長既白「肉」腳加埋佢個燈籠look,真係cute到   ...  震 ...
firen_freeze)) 2010-4-8 04:53:44 PM
我E個兔媽真係衰,淨係貼佢D醜態。。。。
:037:
明明MAX有好多得意相......:026:
hkrchei2 2010-4-8 05:05:36 PM
中秋燈籠 <-

真係好似丫~!!!!:073: :073: :073:
connie0909 2010-4-8 05:08:52 PM
MAX好大隻...仲大隻過小白..佢幾歲啦??:039:
好似樣^^小白細隻小小又剪完毛

ssc314 2010-4-8 05:09:23 PM
哈~~max好得意呀~~
中秋燈籠xDD好衰~~但好似~好搞笑
firen_freeze)) 2010-4-8 05:16:58 PM
原帖由 connie0909 於 2010-4-8 05:08 PM 發表
MAX好大隻...仲大隻過小白..佢幾歲啦??:039:
好似樣^^小白細隻小小又剪完毛

根據實驗室所講,佢應該而家兩歲...但係我覺得佢得歲半(因為佢返到黎到而家大隻左好多)

小白同MAX好似樣!~
點解連兔兔身後道門都咁似架:057:
connie0909 2010-4-8 05:19:59 PM
原帖由 firen_freeze 於 2010-4-8 05:16 PM 發表

根據實驗室所講,佢應該而家兩歲...但係我覺得佢得歲半(因為佢返到黎到而家大隻左好多)

小白同MAX好似樣!~
點解連兔兔身後道門都咁似架:057:

XDD但小白3歲啦...仲細隻個MAX..:037:
不過MAX D頸毛好厚!!點解你D ABC連上面都有既:013:
好似你第11張

firen_freeze)) 2010-4-8 05:22:20 PM
聽講兔女先會咁,其實MAX唔肥....

小白係咪男仔所以冇咁大條頸巾?:062:
connie0909 2010-4-8 05:23:52 PM
原帖由 firen_freeze 於 2010-4-8 05:22 PM 發表

係嫁咩@@有關事??唔知呢我都..原來MAX女黎~
firen_freeze)) 2010-4-8 05:23:55 PM
唉呀...

諗住打掃所以先拎起D墊...但係隻霸王兔係都要攔路...
firen_freeze)) 2010-4-8 05:25:07 PM
我諗住佢性格咁似男仔先改名做MAX,佢試過UN其他兔...
katy)) 2010-4-8 05:25:54 PM
原帖由 firen_freeze 於 2010-4-8 05:22 PM 發表

#^15^# 我一直以為MAX係男仔... 誤會左TIM...#^14^#
firen_freeze)) 2010-4-8 05:27:59 PM
我都一直唔記得左佢係女仔.........:067:

佢好百厭
katy)) 2010-4-8 05:30:49 PM
哈哈!! 之前睇過MAX D POST,佢同愛麗斯果隻3月兔有得揮 XD~

快速發帖