唉,,好唔開心,,
琴日個包新開有霉菌,,,
今日拎番去老闆換左包新比我~
一番到黎打開,,,,入面一半係枯草,,
唔係講笑,,,..,.真係一半,,,
轉新包裝以黎買左4次冇次好過!
好想拎去再換呀~
但係我怕佢唔換比我~
正常如果新買既草太多枯左你地會唔會拎去換ka~?

諗住比兔兔食好d,,,
APD都係咁....好失望
wesky 2010-4-10 11:09:58 PM
再去換囉
small_tra 2010-4-10 11:14:04 PM
e+ ed天氣都好有關~~!

唔好唔開心啦~!拎返去換啦~!

今次我開包新momi~頭果d草~幼過牙籤丫~!

好才下面果都唔係咋~!
happygirl2009 2010-4-11 12:21:09 AM
你係邊間買ga?我之前入果箱1 st cut好靚
bbandwingki 2010-4-11 12:46:37 AM

回復 4# 的帖子

我3月係寵物X利到買1st cut....
最上d草就好靚....
到最底果d就全都係枯草.....#^62^#
kiki_kiki 2010-4-11 12:49:09 AM
咁為有聽日拎去換la!#^73^#
但係我隻兔兔就2日都冇得食alfalfa~(佢勁中意食ka!)
我響8號x買,,
之前都試過買左箱APD T草,,,
但感覺上都唔係咁靚,,唔夠香同有D枯草(買包裝時冇咁多枯草)
如果買多次都唔係咁靚,,下次就試下響第2間買~
win_sorb 2010-4-11 05:05:28 PM
我包APD 1ST CUT都係咁.....
vickymcchong425 2010-4-11 05:40:14 PM
我係Q-PXT度訂MOMI T草1ST CUT,佢依家有隻PACKING係一個大箱有4包2.5KG既,但我覺得依隻包裝有好多草碎,食到大半包到就已經係D草碎...加上依家什果同啫喱食超多草,一包2.5KG兩個星期已經KO:026: ,之前同Q-PXT訂冇貨,咁我唯有出MK X物樂園買住一包先(2.5KG),我發現獨立2.5KG PACKING既草真係冇咁多草碎...不過價錢就差一截,MK買$144/箱,但同Q-PXT訂$328/4包(2.5KG),平均$82/包...
兔婆whitney 2010-4-12 01:18:56 PM
點解唔去兔協買apd / oxbow / jojo? 既然出面d 草品質唔好!
kikocheese 2010-4-12 04:36:18 PM
會唔會係一隻隻牌子問題呀???我前幾日先係8 號度拎左包momi 1cut,好香好green架喎,你試下下次買momi啦,有時牌子唔同,d草都有所差別架嘛
Maggie)) 2010-4-12 05:04:49 PM
我反而向度諗,會唔會係季節既問題,可能佢地d貨唔係first in first out咁出貨,所以以至有差別(同brand既有d好靚,有d唔靚):051:
kiki_kiki 2010-4-12 06:28:21 PM
新換番黎個包好好多~
不過一開之前個包真係呆哂,,,,
拎起面頭個一扎d枝全部係枯黃,,
再拎起第2扎又係咁,,,第3,4,5,6如是,,,
希望以後都買到靚草la#^56^#
hh0 2010-4-12 11:06:27 PM
肯換過包俾你都算唔錯了
penny922 2010-4-21 10:48:37 AM
三月尾買的oxbow T 草,兩星期前開來用,都好霉囉~~
又長又淋...兔兔明顯唔鐘意食﹗
lunguide 2010-4-22 11:04:06 PM
原帖由 vickymcchong425 於 2010-4-11 05:40 PM 發表
我係Q-PXT度訂MOMI T草1ST CUT,佢依家有隻PACKING係一個大箱有4包2.5KG既,但我覺得依隻包裝有好多草碎,食到大半包到就已經係D草碎...加上依家什果同啫喱食超多草,一包2.5KG兩個星期已經KO:026: ,之前同Q-PXT訂 ...

我最近打去q-pxt問4包價錢,但佢答我412呢?????

快速發帖