OH MY GOD!!!
我係YOUTUBE見到有段片..
竟然有人比兔兔食榴槤!!!

雖然我搵返書,好似無話榴槤唔食得,但都無寫話可以放心餵食..
榴槤咁甜...點可以比兔兔食架!?

connie0909 2010-4-11 02:12:35 PM
我諗小小應該唔驚既..好似香蕉咁...
不過我都唔會比~
firen_freeze)) 2010-4-11 02:16:46 PM
隻兔好得意呀~

由試探性咁聞聞下變成係咁咬,最後主人收返又舔利仔,好得意AR~

BTW,我覺得個主人都係玩下咁俾兔兔舔一兩啖啫。

個心態就好似我會俾朱古力餅個袋MAX聞,然後又拎開咁樣...整古隻兔...:040:

但係俾兔兔食落口...儘量都係唔會做
光之天使)) 2010-4-11 02:30:29 PM
比佢聞下都還可以...
但係見兔兔放入口都唔停就真係......:056:
wesky 2010-4-11 02:48:11 PM
最好唔好食 = =
hh0 2010-4-11 04:16:35 PM
算好彩....唔係成舊俾
YHY 2010-4-11 04:42:15 PM
佢竟然會食嘅.......... #^33^#
eggegg89 2010-4-11 05:24:41 PM
佢係兔界名兔拖肥,相信好多人都識,主人都係愛兔之人,相信祗系遊戲一塲吧!
kittyz 2010-4-11 06:08:23 PM
食左會吾會好肥架?:024:
aina 2010-4-11 06:10:06 PM
放心吧....拖肥媽好鍚拖肥的, 佢只係同個仔玩下
加上dr. betty /dr.yen 下令要拖肥減肥, 佢啊媽已經勁少比生果個仔食
拖肥真係深得好多叔叔/姨姨/姐姐愛戴嫁..
aina 2010-4-11 06:11:57 PM
原帖由 kittyz 於 2010-4-11 06:08 PM 發表
食左會吾會好肥架?:024:

其實都唔建議比生果, 因為糖份高....
如果從未比過生果兔兔食, 千奇咪突然見人比自己又比呀@@
kwankiuleung 2010-4-11 07:09:09 PM
甘臭,係我就唔想食#^5_002^#
小米 2010-4-13 12:30:58 AM
原來佢係拖肥~~

不過咁危險, 搏唔過 wo..

快速發帖