我屋企冇可能長期開冷氣,,
咁我夜晚唯有開最細GE風扇,,
(唔係定住吹佢,係轉住GE,,個風扇轉到最右手邊先吹到佢個area)

我唔知佢會唔會好熱...
我又未買到冰種同雲可之類ge人比佢降溫...

所以我想問,,如果中左暑,, 佢地會點??
同埋到時walk in睇vet,, 咁個e生咪可能係唔識睇兔仔lo?
有冇邊間係一定識睇兔仔?? (我住天水圍..=0=)

ps.. 附送臭屎波一張..

katy)) 2010-4-13 03:14:36 PM
波波成日都高低耳ga??? 好得意呀~~~#^65^#

關於以上的資料,可以搜尋舊帖‥

中暑:
http://mini-house.info/search.ph ... mp;searchsubmit=yes

兔兔獸醫:
http://mini-house.info/thread-41-1-1.html

天水圍最近係維多利亞寵物診所(元朗診所),搵定識睇兔兔的醫生旁身吧!如果唔係urgent都唔建議walk-in,免得診所唔睇証又帶兔兔周圍走,加上唔係間間診所都識睇兔的~
smallsuishan 2010-4-13 03:23:28 PM
其實 冰種係10蚊店已經買到

walk in 係會貴少少
vet識唔識睇就睇你去邊度睇
connie0909 2010-4-13 03:49:19 PM
天水圍最近係維多利亞寵物診所
但DR GERRY 轉左去屯門個間啦..
唔係元朗!!
kittyz 2010-4-13 06:34:44 PM
你隻兔兔好可愛呀~幾歲大?@@
我會開風扇俾佢囉,都吾係定住既,仲有買左一塊鐵板,但係好似無乜用咁:013:
caye 2010-4-13 07:51:37 PM
其實用散熱板都ok
我用開散熱板.
不過兔兔好鐘意係上面尿尿.之後訓落去莔!
我都係住天水圍嫁.
如果要去睇gerry的話
我會搭的士.
但一來一回都幾貴嫁.(我天盛)
因為一程車要60-80不等.(我琴日搭左79個幾)
有咩事既話bk定好d!
natalie1202 2010-4-16 12:53:51 AM

回復 5# 的帖子

haha,,佢得3個月大,,,
natalie1202 2010-4-16 12:55:28 AM

回復 6# 的帖子

我買左冰種啦=]
但搵極都搵唔到果種好薄身的鐵盒............................

快速發帖