為左避開梳毛,蕃薯寧願呢係激細既椅下

光之天使)) 2010-4-15 11:13:47 PM
哈哈~
佢真係好抗拒wor~
張椅咁細都要入去~~:073:
明月 2010-4-15 11:29:55 PM
蕃薯你表演縮兔功
張椅咁細你都走到入去。
m1k1 2010-4-16 12:13:38 AM
蕃薯你做乜野啊#^51^#
mandycpi 2010-4-16 12:16:03 AM
:037:  張椅仔好fit蕃薯....好有私家地盤feel..哈哈哈
喵女)) 2010-4-16 12:38:58 AM
我會強迫小吉俾我梳毛= =+
syl 2010-4-16 01:36:26 AM
超得意呀 !   佢以為你唔會拎到佢出黎 哈哈
小米 2010-4-16 02:10:02 AM
蕃薯你好識搵地方噃..
但係你都係乖乖就範吧^^"
津津豬 2010-4-16 10:07:32 AM
好cute啊! 蕃薯話 : 你睇我唔倒! 你睇我唔倒! 嘻嘻!:073:
katy)) 2010-4-16 10:58:36 AM
哈!仲伸個頭仔睇下你走左未… 十足十一個小朋友咁#^30^#
仲咩討厭梳毛呀?唔梳唔靚ga la
PhoenixY)) 2010-4-16 11:09:32 AM
HAHA, 真係剛剛好喎.
蕃薯: 嘻~li度啱啱好, 你入唔到黎捉我既.
Maggie)) 2010-4-16 11:30:03 AM
蕃薯﹕好彩平時都keep開fit,如果唔係都入唔到去
small_tra 2010-4-16 07:47:46 PM
蕃薯﹕我打死唔出黎丫~~~:003: :009:
Miyako)) 2010-4-17 07:49:29 PM
其實佢個日都好喇
比我梳左兩把梳既毛先走#^65^#
baby_fire 2010-4-18 03:46:32 AM
我唯有只可以同蕃薯講:蕃薯媽媽曉得拎高張椅=v=你都係乖乖啦*:057:

快速發帖