之前既笨笨同卡卡所以先買...好在佢好健康 冇病冇痛-33-"去相

第一日返到屋企就大爺咁既樣 真係激死

carbon:老豆 夠鍾餵我啦 啦啦聲 [[好似岩岩先食完-v-]]

住在2樓的好奇兔小女
珊迪小姐 2010-4-20 03:04:29 PM
好健康??冇病冇痛??
做左body check了??
smallsuishan 2010-4-20 03:08:51 PM
兔兔健康與否 你都係帶佢睇vet 等vet診斷
有時有D野唔檢查都真係唔知

希望你既兔兔真係健康
Maggie)) 2010-4-20 03:09:30 PM
WELCOME,我鍾意果個西瓜碗:057:
otola 2010-4-20 03:41:05 PM
很可愛:023:
小心carbon 係寵入面 跳落地
anthony 2010-4-20 05:26:52 PM
#2.3 已經睇左醫生了=]
#4 係-v-"但係唔係好重 佢地大個少少就要放出黎 餵先放入去
#5 -v-"佢驚到死 唔會跳落黎 同大女既性格岩岩相反
wesky 2010-4-20 06:37:23 PM
歡迎你啊~ Carbon~  中文=碳??
kiki_kiki 2010-4-20 06:54:21 PM
好中意你個西瓜碗呀~~~~
我都係你個籠呀~但係我係灰色~
你個係咪粉紅色~?有得揀我都想要粉紅色呀~~~
anthony 2010-4-20 09:09:15 PM
原帖由 kiki_kiki 於 2010-4-20 06:54 PM 發表
好中意你個西瓜碗呀~~~~
我都係你個籠呀~但係我係灰色~
你個係咪粉紅色~?有得揀我都想要粉紅色呀~~~

哈哈 係丫 我個個係粉紅色 q兔有丫~_~"你係邊到買?
hamster1013 2010-4-20 09:53:51 PM
你好呀, Carbon~
"佢驚到死 唔會跳落黎 同大女既性格岩岩相反"
小心啲好, 萬一真係咁就慘喇!
Amberbee 2010-4-20 10:14:11 PM
ng ng....

籠為什麼不能放在地下呢?
FATO_W 2010-4-20 11:17:52 PM
你好牙carbon..好靚女牙你! ; )
個籠放係地下好d wo!因為第時佢出黎就可以自己出
同埋唔驚趺嘛
ymhuig)) 2010-4-20 11:41:30 PM
好得意呀~~carbon 歡迎歡迎

anthony 2010-4-21 12:05:52 AM
=]THX ALL 我平時都唔會放佢出黎住 因為佢一出黎 大女就會係到籠到發姣- -我放佢出黎要搵條毛巾包住哂大女個籠-.-"
珊迪小姐 2010-4-21 12:18:06 AM
原帖由 Anthony 於 2010-4-21 12:05 AM 發表
=]THX ALL 我平時都唔會放佢出黎住 因為佢一出黎 大女就會係到籠到發姣- -我放佢出黎要搵條毛巾包住哂大女個籠-.-"

發姣??即係點樣呀??XDD

快速發帖