vol: 328 05/04/2010 fashion & beauty 又誤導養兔方法啦!
p.126-127
激死我啦 其實我地可唔可以寫信去叫佢地登番正確既資料﹖
佢話兔唔食濕糧, 要食乾糧 間中俾小小零食補充下, 話兔唔可以長期困籠要放10-20mins

乾糧佢又唔表明係乾草, 10-20mins 太小啦..

本身我係電腦份圖係清楚睇到d字架 但唔知點解upload左之後唔得
有無方法可以放到上黎 等大家睇得清楚d﹖

感謝兔友katy尋找到的意見表…
http://www.fnb.hk/about/Mind

我已經send左去.但我覺得一封半封不足以佢地正視.如果有時間的兔友可以入去寫意見俾佢地
thanks

m1k1 2010-4-20 07:31:19 PM
搞 錯 啊==投訴佢啦
firen_freeze)) 2010-4-20 08:24:54 PM
擺明係問竉物店是但提寫稿交貨啦.....

一D fashion sense 都冇:059:
anthony 2010-4-20 09:14:16 PM
出面d 鋪頭有幾多間真係識養兔 大家兔友心照- -"
katy)) 2010-4-20 09:21:14 PM
好摸糊wo... 寫埋濕糧好似會誤導人地 = ="
10-20mins... 真係唔該哂

如果可以,試下建議佢地改返吧…
hamster1013 2010-4-20 09:49:53 PM
一日放10-20min.......
少唔少啲呀!
咁同唔放有乜分別呀?!
mandycpi 2010-4-20 09:51:16 PM
估唔到雜誌都唔research下.....真係應該寫俾佢地... 唔係又有新兔友睇錯資料...
happygirl2009 2010-4-20 10:04:24 PM
點做記者ga果個人!?!:013:
happygirl2009 2010-4-20 10:06:19 PM
入面有冇編輯部既email?直接send個email同佢地講,叫佢地更正番又好,比個記者知道自己寫錯哂d野都好..我諗咁樣係我地唯一可以做既野.
Amberbee 2010-4-20 10:11:32 PM
give me their number... i will give them a ring NOW....  

cant stand media spreading the wrong news... !!!
bonedog 2010-4-21 11:21:47 AM
我就係搵唔到佢地既email
我見佢個篇野個頂有寫到有 多多龍  (即係寫攝影司個到)
睇下晏小小可唔可以放到上黎俾大家睇

琴日我打去搵人查呢篇野既跟進人, 佢話如果咁問幫唔到我 一係話俾佢知要搵邊一個人先得 有無人有方法呀﹖

電話: 29609888

bonedog 2010-4-21 11:32:06 AM
相我補左啦 但本身好清楚 upload完之後d 字就睇清楚, 有無咩野方法可以放上黎俾人dl ﹖
katy)) 2010-4-21 11:36:31 AM
篇稿有冇寫邊個係記者?或者專欄名稱…

岩岩搵到個意見表… 唔知有冇用
http://www.fnb.hk/about/Mind

BTW, 等你SCAN上來^^
katy)) 2010-4-21 11:37:48 AM
原帖由 bonedog 於 2010-4-21 11:32 AM 發表
相我補左啦 但本身好清楚 upload完之後d 字就睇清楚, 有無咩野方法可以放上黎俾人dl ﹖

放在網存空間,如:FLICKR, PHOTOBUCKET等…
bonedog 2010-4-21 11:39:12 AM
原帖由 katy 於 2010-4-21 11:37 AM 發表

放在網存空間,如:FLICKR, PHOTOBUCKET等…

我係用photobucket 架, 不過上左黎睇唔到

我依家cut 佢其中錯既一份另外放上黎..

你可以睇下

快速發帖