如果我今晚開住佢同一齊訓...會凍親佢嗎?
anthony 2010-4-21 12:32:21 AM
今晚D天氣仲未駛開住._."我覺得 聽日就要
connie0909 2010-4-21 12:33:08 AM
但係好似好潮濕~~!!
mandycpi 2010-4-21 12:35:32 AM
今朝我有開呀...因為有d悶焗...不過我開24C.. 唔太凍...
ronniecheung 2010-4-21 12:37:01 AM
有呀, 呢兩日都有開, 不過較時間掣中午先開, set 22度, 唔會太凍!
anthony 2010-4-21 12:40:34 AM
我屋企都仲有風係到~_~"唔駛開冷氣"怕細囡凍得制
connie0909 2010-4-21 12:46:34 AM
咁夜晚大家會5會開呢??
mandycpi 2010-4-21 12:51:52 AM
夜晚我就未開住.... 都仲有d風....
firen_freeze)) 2010-4-21 12:55:17 AM
兔兔咁厚毛,唔會覺凍O既....

MAX而家都仲未要冷氣,佢熱會趴地,地下都夠涼
ymhuig)) 2010-4-21 01:00:54 AM
我日日都有開呀~ 因為我呢度冇咩風 所以要成日開住 等d空氣流通d><
fishbu 2010-4-21 01:01:47 AM
囧 我係新加坡都未開......................
其實點睇兔兔熱架?
stephanielwk)) 2010-4-21 01:02:58 AM
i must open it if over 22 degree.
usually i'll set the air-con to 23-25 degree(cool,low or mid fan).
i hope they can feel comfortable.
connie0909 2010-4-21 01:20:47 AM
原帖由 fishbu 於 2010-4-21 01:01 AM 發表
囧 我係新加坡都未開......................
其實點睇兔兔熱架?

佢耳仔會好紅好熱...同埋呯吸會好快...
fishbu 2010-4-21 01:51:24 AM
原帖由 connie0909 於 2010-4-21 01:20 AM 發表

佢耳仔會好紅好熱...同埋呯吸會好快...

暫時冇,,不過bb飲多左好多水...多到嚇親我..
我係10蚊店度見到d貓用溫度計,係好似貼紙咁既可以貼係耳仔/肚仔,,
唔知兔兔用唔用得呢? 有冇兔友試過~~#^50^#
hkrchei2 2010-4-21 09:49:54 AM
我冇開丫~~ 不過, 而家放左兩個冰種係籠邊~~

快速發帖