hkrchei2 2010-4-22 06:26:04 PM
我家花花係家兔~今晚試下先~~#^75^# #^75^#
寶寶龍 2010-4-22 07:01:47 PM
點按眼呀:0507:
我掂下佢眼仔附近佢都會避開 ....
tracybb 2010-4-22 07:24:37 PM
按眼時 兔兔好似好舒服
我只怕QQ逃跑啊..:043:
仲有... 佢話換個垂耳兔示範 點解變左家兔的~
我唔甘心...:044:

kiki_kiki 2010-4-22 08:02:46 PM
我試左la~
如果按眼呢~我會伸隻手近佢眼仔少少~之後佢會合埋眼~之後我先禁眼頭個位~
佢超舒服~磨埋眼仔添~
不過我覺得呢個位置要響佢中槍or抱住佢較易做~因為你摸佢2下佢定d會易d按~

除左佢講呢幾個部位~
我仲會按佢眼仔對下後dd個個骨位~通常我會兩邊面仔同時用手指公同食指打圈按都係會舒服到磨牙仔~
FATO_W 2010-4-22 09:10:57 PM
第一隻啡白兔好定牙...
好似公仔咁
我頭先試下咁樣摸下噹仔
佢都好舒服!!!
PhoenixY)) 2010-4-22 09:20:44 PM
我家皮蛋小姐一向按頭仔就冇反應, 要按眼仔下面臉仔就會合晒眼, 對手仔又震. 好似有穴位咁架.
831555 2010-4-22 09:53:04 PM
thnks a lot s
慧威喂 2010-4-22 10:15:16 PM
下次我都要同我隻兔按摩, 不過佢成日周圍走, 都唔鐘意俾我抱:044:
fishbu 2010-4-22 11:39:25 PM
摸佢地眼仔對落至到耳仔下面佢地就好似好舒服咁咪埋眼#^54^#
uumeme 2010-4-23 09:29:09 AM
其實大家所講的按摩位置與人類的穴位相似. 就以#10為例, 咪係我們的太陽穴囉; 而眼頭位置便不知是什麼穴位, 但在美容院內美容師會按我眼頭, 額頭, 面頰, 頸後等位置, 重要的是好舒服, 我信相按摩位置可以apply在兔兔上.:055:

有時我會自己/叫其他人掃額頭(好似掃兔兔額頭仔一樣), 又真係几舒服, 你們也可以try下.

katy)) 2010-4-23 01:52:19 PM
平時都有幫呀B按~~ 不過唔係抱住佢... ><"
佢特別喜歡按鼻樑同暈遮(太陽穴)!! 次次都好冧咁合埋眼
按完佢會用閃令令眼神望住我... HAHA

按眼頭比較危險… 要剪指甲

快速發帖