今日放學返黎無野做用佢玩波波~~
千秋王子 2010-4-27 07:43:04 PM
無論小v踢波定係守龍門都係咁出色呀!!
如果多人10下我隻小v加送兩張玉照比大家啦xDD"
:076: :076: :074: :074: :040:
fishbu 2010-4-27 07:48:57 PM
我覺得係你個波嚇到佢飛起.....
千秋王子 2010-4-27 07:51:10 PM
:042: 佢有推開個波嫁!!!
choi_ching 2010-4-27 07:53:27 PM
你有冇搞錯丫~咁樣拎個波去嚇佢 唔好唔記得佢唔係返左屋企好多日咋
好過份囉 日日咁俾你嚇法命仔短幾年

請你停止里一種活動/行為

千秋王子 2010-4-27 07:55:36 PM
:044: 佢呢家重好開心係到食草- -
我真係同緊佢玩嫁...
crystal_xd)) 2010-4-27 07:57:40 PM
原帖由 fishbu 於 2010-4-27 07:48 PM 發表
我覺得係你個波嚇到佢飛起.....

我都覺得係-3-
尤尤 2010-4-27 07:59:11 PM
有幾下..佢真係推果波既....
但我見佢好多次嚇到佢走黎走黎....
姐係周圍撞黎撞去咁....
你隻兔返黎幾日...應該等佢安頓好先....
同佢玩唔係問題...
但...真係唔好嚇親佢...
等時真係會驚左你....

smallsuishan 2010-4-27 08:02:27 PM
honestly, 我覺得兔兔係好驚
請你進行任何活動前 諗下兔兔係咪真係唔會受傷害
可能你而家見到佢吃草好正常
但係嚇左就係已經嚇左 冇得番轉頭

你覺得同佢玩波 佢會好開心
但事實 佢真係驚多過開心!!!
你得閒摸下佢 放佢出黎 同佢傾計已經好足夠!!!
wesky 2010-4-27 08:04:58 PM
佢以為個波襲擊佢還擊啊~ 個波咁大個
我最多都係拎個橙同波波玩 =0=
千秋王子 2010-4-27 08:14:27 PM
唉/__\
下次我都係拎個提子同小v玩la~:042: :042: :042:
tracybb 2010-4-27 09:13:29 PM
提子? 兔兔唔食得架wo.....:042:
千秋王子 2010-4-27 09:17:26 PM
朋友你睇清楚d ....係玩...唔係食:044:
千千 2010-4-27 09:26:34 PM
我 覺得 提子 都 唔好 玩
怕 佢 食 左
katy)) 2010-4-27 09:26:39 PM
小v嚇到彈起多d wo... 成個波餅省埋黎...#^73^#
同埋兔仔(左右/好似魚咁)對眼唔似狗仔(正面/好似人咁),望前面係差d。例如野生d兔比狼追都係掛住向前跑,撞到棵樹都唔知

唔係唔比得,下次試比佢自己推個波~~~

快速發帖