我想問下大家知唔知邊到有得買冇ABC既膠墊....姐係同ABC一樣但係中間冇字既??
wincy)) 2010-4-28 01:39:29 AM
日本X有呀   不過唔係間間有....
connie0909 2010-4-28 01:56:27 AM
請問邊間有...我係屯門睇過幾間都冇:050:
hh0 2010-4-28 09:49:17 AM
玩具反斗x 有種大幅d 既, 約2呎x 2呎, 中間無abc
一pack 4塊百幾蚊,
katy)) 2010-4-28 10:03:56 AM
屯門日本X有呀~~~ 不過係公主系列 (印象中好似成$5X),比起ABC貴D
呢間野前排都有淨色ABC (好似$3X)
Maggie)) 2010-4-28 10:25:42 AM
原帖由 katy 於 2010-4-28 10:03 AM 發表
屯門日本X有呀~~~ 不過係公主系列 (印象中好似成$5X),比起ABC貴D
呢間野前排都有淨色ABC (好似$3X)

公主系列果d係唔係一張過,好大張的?佢地會唔會咬/抓起?我本身都想買,但朋友家中的兔愛抓愛吃那些膠......
天才文仔 2010-4-28 11:12:28 AM
我粉嶺呢便有間家品店有D $10有8塊一SET唔同色既,又有D $29.9有4塊,但好大塊既,不過唔夠日本城綠色果款 $14.9有8塊既咁靚.
Maggie)) 2010-4-28 11:23:04 AM

回復 7# 的帖子

你家兔兔會抓出來吃嗎﹖
hkrchei2 2010-4-28 11:41:53 AM
而家我每日放花花出前都鋪好晒墊~~

都係係日本城買既~ ( 兩種: 淨色($14.9十塊) + 有123數字個d($25.9十塊) )
覺得, 淨色好用d, 因為 d 數字成日會跌出黎~~~

而且塊, 係咁鋪, 玩又收返晒~好攰丫~~#^71^# (姐姐話岩晒我...減肥...)
如果再買, 我都會比貴少少買大塊既~~~方便d~~~

天才文仔 2010-4-28 11:49:38 AM
就咁放會架,不過如果貼晒牆就唔會.

天才文仔 2010-4-28 11:57:56 AM
如果你唔CUT果D墊既卡位又可以咁,不過麻煩小小.(因我唔識連POST 2張圖,所以POST多下,唔好意思.)

katy)) 2010-4-28 12:08:18 PM

回復 11# 的帖子

兔兔會唔會抓中間的空位咬?

回復 6# 的帖子
係呀,公主系列大塊D GA
我都唔知會唔會,因為呀B屋企冇用ABC墊...

fishbu 2010-4-28 07:57:09 PM
我唔知香港仲有冇家樂福? (好似執晒= =?)
如果有你可以去睇...好大塊既淨色,,SG16.X 4塊((差唔多80蚊HK)) ,,香港應該仲平..
katy)) 2010-4-28 08:58:05 PM
家樂福執哂lu... 以前我好鍾意行, 咩都大大份^^

快速發帖