天氣熱了...
今日也高達29度...
雖然屋企可以長期開泠氣..
但作為一個精明的師奶<自己23歲>..
無理由唔為荷包著想!!!
我住喺九龍城嘅..喺打鼓嶺道有好多間雲石廠,,
今日我落街就訂左一塊...
原本以為要百幾蚊...但埋單時候竟然"$80"...
好平呀..師傅手工又好..又可以即日取貨..超正!!
dee dee好鐘意..重量差唔多係7磅到...
如果大家有興趣嘅話..
可以pm我..我可以幫大家訂做嫁..
都係"$80"..比多十元到就可以買到比市面上那些鋁板更散熱嘅雲石...超抵<我都因為咁諗先買>

7分厚

7分厚

370x200

370x200

寶寶龍 2010-5-9 05:09:00 PM
本身打算今日去做一塊....點知無開到.....:050:
唯有聽日再去過~~
慧威喂 2010-5-9 08:17:28 PM
如果幾個人一次過訂幾塊, 應該可以平d架
colour)) 2010-5-9 09:48:59 PM

回復 29# 的帖子

咁怪雞...不過你都唔夠dee dee勁...衰仔愛到要舔佢呀:078:
colour)) 2010-5-9 09:52:25 PM

回復 31# 的帖子

係呀...雲石鋪逢星期一至六收5:30pm..逢星期日day off 嫁#^57^#
colour)) 2010-5-9 09:58:53 PM

回復 32# 的帖子

無錯呀...但依家只得兩個人訂囉#^62^#
suetyi 2010-5-9 10:41:00 PM
如果我係搭單訂OK嗎~:039:  
不過我個隻波波仲好細~~可唔可以叫師傅磨得再圓滑D架~~~:012:
如果係你地會係邊度交收呢~~:021:
慧威喂 2010-5-9 11:09:33 PM
我都想搭單!!:020:
colour)) 2010-5-9 11:33:13 PM
你有我電話啦..你callme
suetyi 2010-5-10 01:57:35 PM
唔該哂你~~(岩岩見到你個pm~但係reply左xd)

deadman1217 2010-5-10 06:43:04 PM
我都想買呀, 我要4塊
係咪可以自訂SIZE?
colour)) 2010-5-10 11:44:36 PM

回復 40# 的帖子

記住禮拜五提提我呀....
瑤妖=) 2010-5-16 12:52:51 AM
幾多乘幾多.,
因為我隻兔兔都幾大隻^^#^72^#
colour)) 2010-5-16 01:39:37 AM

回復 42# 的帖子

你果隻係咩種兔嚟嫁?...通常都係390x190mm囉
deadman1217 2010-5-16 02:35:46 AM
唔該曬!
我D兔仔好鐘意,不過佢地都係訓半個身係雲石上:043:
colour)) 2010-5-16 02:45:36 AM

回復 44# 的帖子

係呀...今日有落雨..所以無咁熱囉...訓左半塊都唔出奇
不過聽日開始成31度...嘩....到時佢地四隻嘢肯定"訓"

快速發帖