天氣熱了...
今日也高達29度...
雖然屋企可以長期開泠氣..
但作為一個精明的師奶<自己23歲>..
無理由唔為荷包著想!!!
我住喺九龍城嘅..喺打鼓嶺道有好多間雲石廠,,
今日我落街就訂左一塊...
原本以為要百幾蚊...但埋單時候竟然"$80"...
好平呀..師傅手工又好..又可以即日取貨..超正!!
dee dee好鐘意..重量差唔多係7磅到...
如果大家有興趣嘅話..
可以pm我..我可以幫大家訂做嫁..
都係"$80"..比多十元到就可以買到比市面上那些鋁板更散熱嘅雲石...超抵<我都因為咁諗先買>

7分厚

7分厚

370x200

370x200

suetyi 2010-5-16 05:38:55 PM
唔該哂~~~波波家陣係上面訓緊LU~~唔知係咪覺得涼滲滲呢~:021:
colour)) 2010-5-16 06:34:40 PM

回復 46# 的帖子

話多樣嘢比你知呀...
如果想達到最佳消暑效果嘅話..最好帶佢去剪毛...
deadman1217 2010-5-19 07:34:50 PM
用左雲石板我都唔敢唔開冷氣比佢地
放冰種我又驚濕
你地係咪都係長開冷氣?
colour)) 2010-5-19 08:55:11 PM
其實雲石板只不過係助涼...
如果天氣熱當然要開泠氣啦...
就算有咗雲石板...氣温一到26度我都會開嘅....
samuelysm 2010-6-10 01:50:50 AM
唔知點解好多雲石店D雲石有d墓碑 feel..:046:
KATY012 2010-6-17 08:55:06 PM
好犀利呀:057: 好羨慕你細路:052:

快速發帖