天氣熱了...
今日也高達29度...
雖然屋企可以長期開泠氣..
但作為一個精明的師奶<自己23歲>..
無理由唔為荷包著想!!!
我住喺九龍城嘅..喺打鼓嶺道有好多間雲石廠,,
今日我落街就訂左一塊...
原本以為要百幾蚊...但埋單時候竟然"$80"...
好平呀..師傅手工又好..又可以即日取貨..超正!!
dee dee好鐘意..重量差唔多係7磅到...
如果大家有興趣嘅話..
可以pm我..我可以幫大家訂做嫁..
都係"$80"..比多十元到就可以買到比市面上那些鋁板更散熱嘅雲石...超抵<我都因為咁諗先買>

7分厚

7分厚

370x200

370x200

m1k1 2010-5-5 06:49:34 PM
好正甘wo!!#^43^#
個角可以磨圓滑d~
achers 2010-5-5 07:02:09 PM
好犀利呀....好靚呀,我個塊係q兔雲石板..
冇你個塊咁大咁靚咁厚(一定好襟涼)
好羨慕你dee dee呀
m1k1 2010-5-5 08:58:52 PM
370X200?吋定cm定mm定咩?
colour)) 2010-5-5 09:27:40 PM
#^54^# 師傅好似話係mm呀
colour)) 2010-5-5 09:35:40 PM

回復 3# 的帖子

q兔買how much ar?
m1k1 2010-5-5 09:35:42 PM
甘米好細塊?????
m1k1 2010-5-5 09:37:12 PM
原來我屋企有2塊高溫池專~
colour)) 2010-5-5 10:04:22 PM

回復 8# 的帖子

係點嫁..可以影出來
aina 2010-5-5 10:52:44 PM
可唔可以整細塊少少??
colour)) 2010-5-5 11:00:15 PM

回復 10# 的帖子

當然可以啦..價錢相對都平d嘅!!
ping.tat 2010-5-5 11:36:44 PM
原帖由 colour 於 5-5-2010 21:35 發表
q兔買how much ar?

舊年買好似118, 今年唔知有無加價#^71^#
colour)) 2010-5-5 11:52:30 PM

回復 12# 的帖子

咁都唔算貴woo~~四個角磨得好唔好?
yin051191 2010-5-6 12:14:25 AM
我想問下,我可否話你知個長闊,再訂做?
再者,4角尖唔尖架?我怕整傷兔兔,因為佢重細..........謝謝
colour)) 2010-5-6 12:32:08 AM

回復 14# 的帖子

當然可以啦...角落d位到可以叫師傅再磨好d

快速發帖