話說有一日~復活節~
咁我學校就搞果啲咩崇拜會果啲
佢講到復活節既代表--兔兔~
話因為兔兔純品先揾兔做代表
我就當場呆佐= =
心諗...佢純品?!惡到死啊#^47^#
Maggie)) 2010-5-7 10:18:24 PM
:015:

哩D野,只有我地兔奴先知GAR 咋:047:
Jessie)) 2010-5-7 10:58:14 PM
同意你XDDDDD 話說前日我睇TVB, X玲玲師傅講緊兔年,
話屬兔既人好純良, 容易俾人蝦low, 因為兔仔好乖又坐定定咁,
我都呆左lowXDDDD我覺得兔兔係又惡又成日蝦人同冇時停
ssc314 2010-5-7 11:18:08 PM
佢蝦我多過我蝦佢.......
記得我有個老師話::你唔好以為兔仔好純品
其實佢地好邪惡架<<(-__-||)
firen_freeze)) 2010-5-7 11:49:48 PM
我係屬兔架~~

但我覺得係屬兔O既人易俾人蝦....真果D兔就唔係LAW....

但其實兔兔惡都係佢地撒嬌O既表現...
主人對佢地點壞,佢地都逆來順受

我有一日清左籠唔記得清兔廁,第二朝發現兔廁臭氣薰天,難為兔兔成晚要聞住(佢地嗅覺靈敏咁多).......而MAX見我起身只係好興奮咁對住我乞食,怨都冇怨過我臭佢一晚

真係一隻傻兔
Optcrazytracy 2010-5-8 12:11:13 AM
我都識得個屬兔O既人,
佢O既性格行為真係同兔仔一樣架!!

超怕熱, 十幾度仲話要開冷氣, 最適溫度係16-22度!
成日對住部電腦唔使瞓, 可能係唔使合眼瞓O既!
夜行動物, 放假既時候食完早餐又瞓過, 黃昏先出嚟活動!
D腸胃好敏感, 少少事都可以肚疴!
成日鍾意蝦人, 整古人, 無時停!
外表好似好純品, 其實唔係.........^ ^

不過兔兔係敢先可愛 !!!

joycecmc 2010-5-8 07:56:24 AM
有d兔兔真係好純品同乖巧, 有d就好百厭同霸道, 每隻兔兔既性格真係各有不同哦...........
古古力;$ 2010-5-8 10:20:58 AM
其實...我都覺得可可同哈哈好得意嫁..
哈哈又惡但係又中意比人摸
可可好百厭吾比人搞但佢又中意比我抱#^23^#
mandycpi 2010-5-9 10:36:56 AM
:060:  主要係兔兔知道有人錫, 所以特別放肆!
無計喇, 兔兔太可愛無辦法唔好好對佢...:012:

快速發帖