今天帶朱古力到平台玩,仲跑o左一陣#^21^# .
成隻兔熱辣辣

chacha 2010-5-16 09:55:07 PM
其實兔仔唔似狗咁打哂針
唔係好敢帶佢出去,驚佢野埋D菌
m1k1 2010-5-16 10:05:09 PM
朱古力好細粒啊#^43^#
Maggie)) 2010-5-16 10:14:14 PM
品種問題,其實都唔細粒
Maggie)) 2010-5-16 10:18:23 PM
原帖由 machai 於 2010-5-16 09:47 PM 發表
今天帶朱古力到平台玩,仲跑o左一陣#^21^# .
成隻兔熱辣辣

好可愛,毛色好靚好光滑,朱古力用咩護髮素呢

我前陣子見到朱古力既親戚向大埔間龍貓村出現過
smallsuishan 2010-5-16 10:28:18 PM
呢幾日下晝天氣都比較熱
小心兔兔會中暑~~~
wesky 2010-5-16 11:23:04 PM
一次好啦   咁熱留返屋企好d
天氣已經熱 ~30度, 加上濕度超過90%, 身體散熱能力更差!~!
唔好講兔仔, 人都好易中暑
津津豬 2010-5-16 11:40:32 PM
朱古力好cute啊! 不过天氣開始熱了,下次要到冬天才放兔比較好,因我同事以前就是一次放兔跑步後,兔兔中暑死了,到现在佢都好後悔呀!所以都係小心的呀!
光之天使)) 2010-5-17 12:01:15 AM
真係小心~應該都幾熱架喇~~
睇住中暑呀~
等到秋天先玩la~(除左去室內冷氣地方玩)

btw,第二張相好攪笑
hamster1013 2010-5-17 12:05:41 AM
我最鍾意企喺度嗰張.
不過, 天氣已經開始熱,
咁熱唔好帶兔兔出街喇!
好易中暑架~
machai)) 2010-5-17 01:11:25 AM
今日係黃昏時間落街...不是太熱的~ ,不過遲d再熱d就當然唔落街lu...
kwankiuleung 2010-5-18 03:09:15 AM
有冇帶埋水先,,熱到中暑就唔好啦#^9_003^#

快速發帖