我真係偏心肥仔茶多d咩?
肥仔茶好似可愛左好多~一到夏天就變左做(白面書生)<-個名兔爸改

有野食~

邊個影相

俾個靚樣你影

影完未?

媽你好放手俾我

ping.tat 2010-5-20 01:52:03 PM
我都好愛coffee大爺~不過佢吾多鏡意影相,影3張得一張清

我有一對大耳仔

大爺:樓下隻肥兔,你做緊咩
katy)) 2010-5-20 02:04:21 PM
奶茶食緊咩咁滋味???

coffee好緊張wo,佢係驚部相機定係d "卡擦"聲???
呀b好鍾意影相^^ 唔郁比你睇,但係有時烘得太埋,張相得個黑影
Maggie)) 2010-5-20 02:18:45 PM
奶茶白左好多wow......:023:

coffee最後果張好好笑.......會唔會好高,好危險呢﹖﹗(不過我知道ping tat,你會好小心的﹗ )

小b好鍾意影相gar,只要(在家中)拎個照機出黎,佢就會立即望鏡頭,所以影黎影去都係咁既樣…:024:

下次可以影多d遠距離既相,等coffee習慣下,就可能都會好鍾意照相gar al﹗:039:
ping.tat 2010-5-20 02:58:00 PM
原帖由 katy 於 20-5-2010 14:04 發表
奶茶食緊咩咁滋味???

coffee好緊張wo,佢係驚部相機定係d "卡擦"聲???
呀b好鍾意影相^^ 唔郁比你睇,但係有時烘得太埋,張相得個黑影

其實佢係好奇多d,一見部相機就烘埋去
攪到成日都影吾到

奶茶食緊萍果支,佢次次都食得好滋味
coffee就吾多鍾意食
ping.tat 2010-5-20 03:04:57 PM
原帖由 Maggie 於 20-5-2010 14:18 發表
奶茶白左好多wow......:023:

coffee最後果張好好笑.......會唔會好高,好危險呢﹖﹗(不過我知道ping tat,你會好小心的﹗ )

小b好鍾意影相gar,只要(在家中)拎個照機出黎,佢就會立即望鏡頭,所以影黎影去都係 ...

coffee個籠都放得好高,離地下3尺半
最後果張相,佢伸個頭出去望肥仔荼~
之後我同佢講肥仔zz中,佢先入返去
katy)) 2010-5-20 03:15:34 PM

回復 5# 的帖子

下次比呀B試下先! 我呢排買左蘋果木粒比佢,開頭怕左陣味,但係一試食上癮~~ 一見我拎個袋就伸哂個頭出黎:073:
栗子)) 2010-5-20 04:24:55 PM
奶茶同coffee好似好細粒咁既..好可愛:021:
(只係我家栗子大隻==)
光之天使)) 2010-5-20 11:00:27 PM
蘋果枝...?可以比佢地食架咩?
咁近蘋果芯...會唔會有毒架...

奶茶好可愛呀~
某d角度仲幾似小丸添~

coffee呢幾張睇落都唔惡je~
ping.tat 2010-5-20 11:29:04 PM

回復 9# 的帖子

唔會有毒呀??? 我家3兔兔成日食喎,
用黎磨下牙仔架

其實肥仔茶好可愛, coffee 就比較cool(最鍾意人摸頭仔) #^65^#
光之天使)) 2010-5-20 11:36:49 PM
因為蘋果芯唔可以食,有毒~

所以我唔知蘋果枝得唔得呀
ping.tat 2010-5-24 08:24:54 PM
原帖由 光之天使 於 20-5-2010 23:36 發表
因為蘋果芯唔可以食,有毒~

所以我唔知蘋果枝得唔得呀

hi~我估無問題吧,
我家3隻已經食左一年了~
其實佢地都係用來磨下牙仔
happygirl2009 2010-5-24 08:47:48 PM
係唔係蘋果木枝黎ga?
ping.tat 2010-5-26 01:19:44 AM
原帖由 happygirl2009 於 24-5-2010 20:47 發表
係唔係蘋果木枝黎ga?

係呀~係木枝呀

快速發帖