上次我問大家我家的兔兔係唔係生病了...
今日早上帶左小白仔仔睇E生...
睇東方獸醫診所...係元朗的...
價錢比較便宜...個人認為E生好好人...
診金$180
係8 號既姐姐介紹係呢間睇會平D..
上次我家的兔兔耳仔有蟲蟲都係呢間睇...
講反今次佢既病先=)
小白今次唔算太病..
只係有小小細菌感染..
腸胃很好...
只不過我平時比得太多菜心佢食...
E生話最好唔好成日比菜心佢食...
牙仔面都好好...
今次睇左$230..
開左5日藥...
connie0909 2010-5-25 04:08:02 PM
東方獸醫診所好似唔識E兔兔嫁喎= ="我之前都去過...佢地亂比藥我兔兔食..E極都E唔好....結果都係帶左佢去第到睇...睇1次就好左...我係個間睇左3 4次都唔好..個陣佢有疥癬~~

wesky 2010-5-25 04:43:34 PM
元朗有間城市珍禽異獸, 下次可以試下呢間, 或直接去屯門
KANGAI=] 2010-5-25 09:56:11 PM

回復 2# 的帖子

個度係第一個識E兔仔嫁咋....
個個E生姓胡...
但係我睇蟲蟲個次都好反,...
以家小白食左D野都冇再有軟既便便
KANGAI=] 2010-5-25 09:56:47 PM

回復 3# 的帖子

哦哦..
但呢間都好似幾貴下...
guggg 2010-5-26 09:30:27 AM
菜心對兔兔唔好?
BarbaraFok 2010-5-26 12:33:44 PM
原帖由 wesky 於 2010-5-25 04:43 PM 發表
元朗有間城市珍禽異獸, 下次可以試下呢間, 或直接去屯門

元朗城市珍禽異獸我帶畢仔去睇過一次腳枕
食左兩個星期藥同搽藥膏都仲係紅紅咁
之後再帶畢仔睇返Dr. Jerry
一個星期搞掂
不過, 元朗城市珍禽異獸d姑娘就幾好
食藥期間有打電話黎問畢仔情況
感覺幾好...
KANGAI=] 2010-5-26 01:51:50 PM

回復 6# 的帖子

唔係唔好...但係唔可以比咁多...
因為菜心太有益..所以食咁多唔係太好..
佢話可以食a菜個D...
唔好成日只係比一種菜比佢地食..

快速發帖