考完試之後先有時間同佢地影下相~~ Enjoy~

喵女)) 2010-5-25 05:08:53 PM
v sky~
小丸好搞笑#^39^#
幾時睇都咁搞笑
hkrchei2 2010-5-25 05:26:21 PM
食菜個張...好得意呀~~
睇到脷脷添呀~!!!!:070: :070:
bonedog 2010-5-25 05:32:11 PM
小丸個咀好似好大咁....
男兒口大食四方...
但...女兒口大食窮郎:037: :037:
光之天使)) 2010-5-25 06:09:29 PM
好耐無見喇~~波波小丸~~
小丸呀~~你食完菜要記得抹咀先得架~~
抹乾淨d先得架嘛~~

btw小丸你係咪剪左頭髮呀?
smallsuishan 2010-5-25 06:23:57 PM
好掛住你地啊 波波小丸!!!
wesky~~ 你影到小丸咁冇儀態 :056:
兔霧草;)餅姬 2010-5-25 06:50:52 PM
好得意@v@
條利心形嫁
kolgnat 2010-5-25 08:43:03 PM
好勁..捕捉倒咁多難影既畫面!!
小丸d動靜真係好得意~
elvisli 2010-5-25 09:21:33 PM
食完我d apd 竟然仲肯食oxbow...
hamster1013 2010-5-25 11:35:53 PM
wesky你咪次次都影到個囡咁無儀態先得架!
咁樣落去, 佢哋2個遲早會變到男仔咁........
最尾嗰張, 小丸個樣好傻呀, so cute~
smallsuishan 2010-5-25 11:38:44 PM
原帖由 elvisli 於 2010-5-25 09:21 PM 發表

wesky 偷偷地笑:053: 「你毒我2隻女唔到既 哈哈哈」
慧威喂 2010-5-25 11:54:23 PM
好可愛~ :033:
食到伸晒脷
wesky 2010-5-26 12:49:42 PM
原帖由 光之天使 於 2010-5-25 06:09 PM 發表
好耐無見喇~~波波小丸~~
小丸呀~~你食完菜要記得抹咀先得架~~
抹乾淨d先得架嘛~~

btw小丸你係咪剪左頭髮呀?

係啊
太長俾我剪短左 ~ 清爽d 嘛~
wesky 2010-5-26 12:50:02 PM
原帖由 smallsuishan 於 2010-5-25 06:23 PM 發表
好掛住你地啊 波波小丸!!!
wesky~~ 你影到小丸咁冇儀態 :056:

小丸一向都係咁架啦
haha~
wesky 2010-5-26 12:51:31 PM
原帖由 elvisli 於 2010-5-25 09:21 PM 發表

佢地有得食就得 XD
唔知邊隻係個草箱入面痾尿, 攪到成袋草要拎出黎, 所以先咁快又有個箱俾佢地玩  = =

快速發帖