http://petkd.net/videos/video/0MI5oouo9TI/.html
段片入面見到個面包...

其中一個回覆
個場係屯門..佢地唔係賣咖.. 佢地有d係有時囉黎送去一d8 號(兔仔鋪) 係咪d兔仔好可愛呢..^^
happygirl2009 2010-5-29 02:48:46 AM
繁殖場是一個好恐怖的地方....
syl 2010-5-29 04:14:08 AM
食面包  唔怪得睇落隻隻都咁肥~
m1k1 2010-5-29 09:41:38 AM
oh no.........#^40^#
hh0 2010-5-29 12:13:02 PM
咪即係街舖D兔仔來源?
光之天使)) 2010-5-29 12:56:17 PM
唔敢睇~
睇見佢地生活環境一定會好唔開心~
SO...唔睇...

有時經過D寵物店,都會望下D兔~
雖然好可愛,但係諗到自己又幫唔到佢地....其實都有D心UP
栗子)) 2010-5-29 01:06:36 PM
佢地好似冇草食#^73^#
其斤 2010-5-29 01:26:01 PM
好恐怖>.<""
d兔媽媽都唔知係咪一出世到e+
都係係個小小既籠到。。。
不停咁生。。。到死果日都無冇出過籠外面"""
千千 2010-5-29 02:05:06 PM
n no"
:029:

點可以 甘 牙:028:
wesky 2010-5-29 03:11:38 PM
睇多次, 果度有兩大碟面包......
喵女)) 2010-5-29 04:14:59 PM
無草食,,一定唔係俾寵物店..
肥c大隻= ="
無人買啦~
一定係攞黎#^5_002^# ........
mandycpi 2010-5-29 04:42:39 PM
偷拍架?
好可怕.... 根本係一個工場, 仲要係唔衛生O既生兔兔工場.......:077: 寒!!!!
wesky 2010-5-29 05:12:37 PM
upload 片果個話送去 8號
喵女)) 2010-5-29 05:53:31 PM
真定假。。。
完全睇唔出8號D兔B有咁大隻BO#^33^#
wesky 2010-5-29 06:22:39 PM
大隻果D 可能用黎生仔

快速發帖