1P 幣
咁既....我岩岩份工做到上個月,呢幾日係屋企陪矇仔同搵緊工,點知今日就收到電話有offer,唔洗即刻返,有大概一個月比我休息先返!跟住頭先睇電視,見到泰國團好平,所以想同男友去埋旅行先返工!但好唔放心留低矇仔一個係香港(因我唔係同屋企人住)!
聽兔友之前講pet "eight"寄養都ok,我矇仔平時放養,好鐘意跳黎跳去周圍跑,好驚佢會係人地個籠到好高咁跳落黎有意外!
所以想問下,佢地d籠會唔會放到好高?同埋係咪平時我地d籠咁,定係好似籠物店咁一格格?會唔會有客人入到去掂d寄養兔兔?

希望有寄養過的兔友分享一下,萬分感激!
hamster1013 2010-6-4 12:06:28 AM
我試過放兔兔喺寵x蛋寄養,
我覺得都ok~
佢哋唔係用我哋屋企嗰啲籠,
喺自己一格格o既~
佢哋會供應草, 糧, 木瓜丸等.
你可以俾佢哋聽兔兔平時食開邊隻牌子o既草, 糧.
仲可以要求佢哋send sms俾你,
等你知道兔兔每日o既情形~
YHY 2010-6-4 01:17:37 PM
點解唔去兔協嘅.............兔協都ok呀..唔係咩?#^66^#
tracybb 2010-6-4 04:23:24 PM
其實我想問下 拎去寄養 包唔包梳毛架?
為食仔 2010-6-4 06:33:44 PM
原帖由 YHY 於 2010-6-4 01:17 PM 發表
點解唔去兔協嘅.............兔協都ok呀..唔係咩?#^66^#

之前聽人講兔協唔係好full架咩?

快速發帖