今日返學...行過街市
見到個水族館有個大魚缸係門口~~~
入邊有10幾隻兔仔全白色- -
似係貓貓兔魚缸下邊鋪<<報紙>>
d糧係倉鼠糧黎!!!
草就放t草!!!
之後睇到o曬咀時之時見到個店主食香蕉...
之後掉左舊落去...d兔仔係到搶食,,,打架
比起mk同賤ken重要無良的水族館
大家唔信可以黎東涌逸東的好運街市啦!!
真係唔知點做好....
但係d兔仔好搶手放學就比人買左5隻了~~~
個金魚缸係勁污穢不堪
因為佢個魚缸係放係水族館出面
日日如事...
唔洗清洗~~~因為佢之前都係咁做的~~~
d倉鼠病左就平賣...50蚊隻包籠
我買左...2星期就死了~~~
千秋王子 2010-6-4 07:05:31 PM
d兔隻150隻好搶手...
syl 2010-6-4 09:09:29 PM
好恐怖呀.... 諗起都心寒
firen_freeze)) 2010-6-4 10:10:18 PM
佢隨便咁賣兔,會搞到D人隨便咁養兔

當兔兔係玩具 玩死左就算.....

嗰10隻兔兔好慘#^37^#
FATO_W 2010-6-4 10:15:31 PM
有無搞錯....
咁都有既?
希望快D有人帶佢地返屋企
唔洗咁折磨啦比人
Annie)) 2010-6-4 10:26:53 PM
#^62^# 太過份啦!
咁賤賣D兔兔,好多人會因為咁買黎玩下
結果又唔識養,養養下又無心機覺得唔好玩就唔要
太可憐啦!
見到那句為了一少片香蕉而大打出手搶食,很心痛#^37^#
KANGAI=] 2010-6-4 11:09:41 PM
好慘呀D兔兔...
個D兔兔既之後既生活都唔知黠算..
都唔知D人會唔會玩玩下...
千秋王子 2010-6-5 03:32:34 AM
佢d兔兔係自家生產嫁~~~
因為之後佢都係咁留起左兩隻媽媽同一個仔仔
今次應該有成15隻咁多
但係星期放學之後得番10隻..,左右
lenmui)) 2010-6-5 09:52:49 AM
可唔可以投訴佢?
佢個牌可唔可以賣兔兔?
千秋王子 2010-6-5 05:05:31 PM
佢應該無- -
因為佢果到賣魚多過兔:055:
阿蚊 2010-6-6 01:32:51 PM
我上次經過都見到...
好細...可能得個零月...=.="
個籠得尺半*兩尺半....佢地雖然細...但係咁多隻一齊好逼...
11.21 2010-6-10 05:47:42 PM
絕對唔係自家養-0-
係純家兔
賣兔者我班某人
買兔既差唔多全部細到死
日日抱住佢落街曬命
放佢玩又有
佢教人養兔係以自己利益為先
教人買磨牙石,沖涼粉,食成兔糧
上次有fd係個到買左佢話冇問題囉#^62^#
katy)) 2010-6-10 05:56:37 PM
屯門都有呀... 仲用魚缸養... 我想話佢比知做錯左d咩, 但係個男sales好似好惡 (次次見佢都係煲緊煙, 一係閂左門)...
11.21 2010-6-10 10:53:52 PM
KATY;
香港人而家係唔可以平靜咁傾架啦
只唯有用法律
iu1115 2010-6-26 05:50:44 PM
我慘慘牙d兔兔#^37^#
如果有錢有地方1定全部都買哂返屋企!!

快速發帖