話說今日好悶好無聊= =
於是的起心肝,決定要整一次草餅
發現原來整起上黎好容易嫁
好易上手^^
我媽仲好好心機咁整佐個兔仔形狀既~~
哈哈同可可都好中意食
哈哈仲勁到一日都吾洗
已經食佐一個喇#^5_002^#
好有滿足感#^79^#

話說今日放可可出黎玩
平來一齊如常
但佢今日吾知咩事
係咁我我家姐同我媽隻腳度轉黎轉去
跟住無喇喇跳上梳化
捉住我隻手
un一下...un兩下....
再用光速!!ununununununununununun#^50^#
講到呢度..大家都知道咩事= =
可可8月15出世依家係10個月大
可可,你真係大個仔喇~_~

兔霧草;)餅姬 2010-6-5 11:28:26 PM
中間個個好靚牙a_a
1定好好味拉
古古力;$ 2010-6-5 11:30:02 PM

回復 2# 的帖子

緊係喇@@
我媽整嫁ma
佢呢啲萬能高手= =
wesky 2010-6-5 11:49:53 PM
你mi開草餅, 睇下中間乾唔乾
天氣潮濕, 不宜放太耐~~
古古力;$ 2010-6-6 12:14:49 AM

回復 4# 的帖子

應該好快會食曬
其實啲餅好細塊= =
千秋王子 2010-6-6 01:10:57 AM
我都有念過正~~~
不過無x爐
尤尤 2010-6-7 07:49:35 PM
整我唔錯喎~
我聽日有時間都整下先....
不過唔好餵咁多比兔兔食....
下次可以試下加d生果...
我整過香蕉味..唔錯架~#^80^#
Siuwai:$ 2010-7-7 01:39:30 AM
睇到都流哂口水^^~
ping_1312 2010-7-16 10:51:30 PM
望到搞到我想食-_-

快速發帖