唔講咁多喇, 去相~

我靚唔靚呢?

我靚唔靚呢?

俾埋個側面你睇啦!

俾埋個側面你睇啦!

你睇我唔到, 你睇我唔到....

你睇我唔到, 你睇我唔到....

仲咩事?

仲咩事?

望吓左

望吓左

望吓右

望吓右

光之天使)) 2010-6-22 02:59:31 PM
d毛好似好靚好柔~
好想摸下:039:

就咁放袋紙砂係地下,布甸唔會咬?
肥兔 2010-6-22 04:08:25 PM
布甸好可愛啊~~可以同毛毛做朋友嗎?#^65^#
hamster1013 2010-6-22 08:49:08 PM
Re: 光之天使
初初就有咬個袋, 入面啲木粒就無咬, 依家無咬lu~

Re: 肥兔
當然可以啦!!
布甸: 毛毛, 你好呀!!
Vinkivan 2010-6-22 08:51:24 PM
布甸真係好靚女呀~!!!!
尤尤 2010-6-22 09:02:39 PM
布甸d頭髮好長~
成隻獅子仔咁....
哈哈
#^51^#
smallsuishan 2010-6-22 09:05:22 PM
布甸..你又扮靚啦!~~ :023:
栗子)) 2010-6-22 10:13:44 PM
好可愛..我覺得好似狗仔=___=
sheepman 2010-6-22 10:53:08 PM
布甸啊布甸
個櫃仔咁細你做咩咁鐘意匿入去呢#^41^#
hamster1013 2010-6-23 12:53:40 AM
Re: 兩位契媽
係呀! 媽媽又搞住我~
話要同我扮靚靚, 都無佢收~ #^41^#
琳琳契媽: 係咪真架?! 好開心呀!! #^79^#

Re: 尤尤 & 栗子
好多人都係咁講, 有時又話似獅子, 有時又話似狗仔....
但係我真係一隻名副其實o既兔兔嚟架!!!

Re: sheepman
我都好唔明點解~

快速發帖