本身冇諗住咁快絕育
佢依家先十個月大
但話說早幾日
我啊媽話不如睇下哈哈同可可可吾可以一齊玩
其實哈哈第一日返黎已經打可可
不過我就即刻分開佐佢地
自此再冇比佢地接觸
但啊媽一講起,我心諗佢地咁耐冇接觸過
試下無防= =
點知咁就出事喇
可可不知幾傻啊
想做大佬,,走去un哈哈個頭
我地都黎吾切,,哈哈就咬佐可可個蛋蛋一啖!!
等到我分開佢地再抱起可可睇既時候
我見到可可既其中一粒蛋蛋爆佐-口-
無錯,係爆..我見到入面有啲吾知咩野爆佐出黎
應該係可可粒蛋蛋既內部
我見到都覺得心痛啊!!惡哈哈#^62^#
但由於當時係夜晚(12點幾)
九龍診所急診又剩係睇dog,cat
冇辦法,唯有等聽日...#^56^#

到第二日我地去佐睇betty
betty話雖然有過病例但係都未見過爆得咁嚴重
於是佢話不如順便幫佢做埋絕育手術
我就覺得都吾錯,因為吾想佢遲啲要再"ma"醉多次
就係咁過佐一日,
可可返黎喇><
betty話可可手術後個樣仲好囂張咁食草= =
點都好,可可最後總算冇事
small_tra 2010-6-29 07:58:01 PM
可可一定好痛啦比哈哈咬到~!

我諗可可以後都唔夠膽un哈哈個頭架啦~!
光之天使)) 2010-6-29 08:57:33 PM
最緊要無事....
比著我實嚇死左...傷得咁重~

所以放兔真係要好小心架....

依家無事就好喇~
希望可可快d恢復健康la
古古力;$ 2010-6-29 09:53:02 PM

回復 2# 的帖子

好難講嫁= =
可可性格好固執的,愈吾比佢做佢愈想做
似足我#^64^#
古古力;$ 2010-6-29 09:55:53 PM

回復 3# 的帖子

我當時真係好驚嫁!!
又吾可以幫佢做到啲咩..好擔心佢會細菌感染...
不過好在冇事咋#^80^#
katy)) 2010-6-30 10:32:03 AM
哇,今次可謂錯有錯着
等哈哈絕埋育(?)就可以試下一齊玩啦~
古古力;$ 2010-6-30 05:25:39 PM

回復 6# 的帖子

其實哈哈未黎已經絕佐育
佢係領養返黎的
栗子)) 2010-6-30 07:59:04 PM
可可係幾多號去絕育嫁?我可能睇到個隻兔兔係可可:021:
古古力;$ 2010-6-30 10:22:35 PM

回復 8# 的帖子

兩至三日前,
係咪九龍診所??
你見到佢個主人咩樣著咩3嫁-3-
栗子)) 2010-6-30 10:28:13 PM
我都係2-3日前..可可係咪擺係個籠既右下角?上面有隻白貓?
栗子係左上角..不過我已帶左栗子回家..你見唔到佢
古古力;$ 2010-6-30 11:29:16 PM

回復 10# 的帖子

係啊係啊!!#^80^#
栗子)) 2010-7-1 09:03:01 AM
我去到個陣見到可可攤左係度.我妹妹仲幫佢影左張相.可可好可愛:073:
古古力;$ 2010-7-1 07:06:27 PM

回復 12# 的帖子

應該'ma'醉藥未過
我都覺得可可好可愛><
佢已經大定嫁喇
但仲係細細隻好qq>_<!!
Siuwai:$ 2010-7-8 02:02:17 PM
好彩冇事啦^^ 經過今次之後可可應該識做架啦:062:

快速發帖